- 28 Ocak 2009
- 34.623
- 58.592
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.281
Böyle düşünme demek ki hayırlısı böyleymiş d ve zamana bırak bir bakmışsın olmuş hep anlatırım daha öncede anlattım bir tanıdığım yıllarca tedavi gördü tüp,aşılama hepsini yaptılar ama olmadı artık zamana bıraktılar demek ki hakkımızda böylesi hayırlıymış dediler ki yıllar sonra üçüzleri oldu.Öyle yapıyorum canım ama insan tek kalınca düşününce bı çocuğu bile doguramiyon nasıl kadınsin diyo kendine
Ya yemin ederim çevremde hamile olan herkese kendim kalmışım gibi sevindim bu güne kadar ama ne bilim işte bu hayatta sinanmam hiç bitmedi ki annesiz babasız büyüdüm yinede isyan etmedim ama evlada sahip olamamak anne baba eksikliğine benzemiyomusAaa bak ne kadar da yanlış düşünüyorsun kuzum sakın ha böyle şeyler deme kendine olur mu hiç öyle şey. Bak Allah herkesi farklı bişeyle sınıyor. Seni de belki bununla o yüzden rabbim verdiklerine hamd olsun artık bize hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diye dua et sen. Kendini böyle suçlama senin becerinle falan alakalı değil sonuçta
İyiyim canım sen nasılsın hayat aynı bir değişiklik yok :)Nasılsın bulcam nasıl gidiyor hayat ?? İş güç ne durumda, neler yapıyorsun ??
Bilmiyorum canım ya olur ya insan tek kalınca şapkasını önüne koyar bende de öyle oldu işte onumuzdeki ay yine tedaviye gidicem ama hiç içim kimildamiyo sonuç aynı olcak korkusundanBöyle düşünme demek ki hayırlısı böyleymiş d ve zamana bırak bir bakmışsın olmuş hep anlatırım daha öncede anlattım bir tanıdığım yıllarca tedavi gördü tüp,aşılama hepsini yaptılar ama olmadı artık zamana bıraktılar demek ki hakkımızda böylesi hayırlıymış dediler ki yıllar sonra üçüzleri oldu.
Canım benim hiç üzülme bak çok şükür ki bi eksikliğiniz bi sağlık probleminiz yok yani bebeğiniz olacak doktor olmaz dememiş. Sabret inşallah Allah en yakın zamanda sana bi bebiş nasip eder. Yine örnek vermiş olcam ama en yakın arkadaşım da 5 sene uğraştı olmadı doktorlar sorun yok dedi hatta ben hamile olduğumu bile söylemeye utanmıştım arkadaşıma. Çok şükür ki geçen sene kendiliğinden hamile kaldı şimdi 1 yaşında oğlu var. Senin de olack Allahın izniyleYa yemin ederim çevremde hamile olan herkese kendim kalmışım gibi sevindim bu güne kadar ama ne bilim işte bu hayatta sinanmam hiç bitmedi ki annesiz babasız büyüdüm yinede isyan etmedim ama evlada sahip olamamak anne baba eksikliğine benzemiyomus
Öyle seyler söyleme sakın negatif enerji yükleme kendine , hepimiz nelerle sınanıyoruz şu hayatta sen dualarını devamlı et duanın kabul olacağı vakitler vardır o vakitlerde etmeye çalış hacet namazı kıl devamlı olacağına inanıyoruz inşAllah..Defalarca canım oradan ettim yürekten ettim gelmiyor işte belki de bende anne olmadan yaşamıma devam edicem
İnşallah canım benim rabbim sEnide evlatlarına bağışlasınCanım benim hiç üzülme bak çok şükür ki bi eksikliğiniz bi sağlık probleminiz yok yani bebeğiniz olacak doktor olmaz dememiş. Sabret inşallah Allah en yakın zamanda sana bi bebiş nasip eder. Yine örnek vermiş olcam ama en yakın arkadaşım da 5 sene uğraştı olmadı doktorlar sorun yok dedi hatta ben hamile olduğumu bile söylemeye utanmıştım arkadaşıma. Çok şükür ki geçen sene kendiliğinden hamile kaldı şimdi 1 yaşında oğlu var. Senin de olack Allahın izniyle
Sen bekardın değil mi??İyiyim canım sen nasılsın hayat aynı bir değişiklik yok :)
Etmezmiyim hiç kılıyorum canımÖyle seyler söyleme sakın negatif enerji yükleme kendine , hepimiz nelerle sınanıyoruz şu hayatta sen dualarını devamlı et duanın kabul olacağı vakitler vardır o vakitlerde etmeye çalış hacet namazı kıl devamlı olacağına inanıyoruz inşAllah..
Umutsuzluk yok!! Umutsuzluk şeytandandır ...Etmezmiyim hiç kılıyorum canım
Aynen ne güzel düşüncelerEternaaLLove önce su olmayacak korkusunu bırak negatifligi at üstünden ve pozitif düşünmeye basla. Hayal kur mesela hamile olduğunu ilk eşine söylediğin anı sonra cinsiyetini öğrenmenizi sonra karnını hayal et ona bi oda hayal et doğmuş ve evi nasıl dağıtmış sen de ona kizarken hayal et. Bunlar sana pozitif enerji yükler hormonlarını da buna göre şekillendirir
Bak sen de güzel örneksin :) kızını 8 yıl bekledin dimi şimdi büyüdü yaramazlık bile yapıyor. Benim oğlan da beni delirtiyor :) iyiki varlar Rabbim acılarını göstermesinAynen ne güzel düşünceler
Cansın iz siz ya öyle bı moral oldunuz kiUmutsuzluk yok!! Umutsuzluk şeytandandır ...
İyki buraya üye olmuşum umud oldunuz gece geceEternaaLLove önce su olmayacak korkusunu bırak negatifligi at üstünden ve pozitif düşünmeye basla. Hayal kur mesela hamile olduğunu ilk eşine söylediğin anı sonra cinsiyetini öğrenmenizi sonra karnını hayal et ona bi oda hayal et doğmuş ve evi nasıl dağıtmış sen de ona kizarken hayal et. Bunlar sana pozitif enerji yükler hormonlarını da buna göre şekillendirir
Evet bekarımSen bekardın değil mi??
Valla bende ayni kizla uğraşıyorum iste yaramazdır kendileri..
Iyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))Hayırlı geceler canimmm nasilsin
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncemHayırlı geceler cümleten.. Hatırlamanın güzel duygusunu yaşatıyorsun insana. Ben uzak kalınca mahcup oluyorum valla..
Teşekkürler
Mucksssİyi gecelerin olsun tatlış annem
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam haSanada canım iyi geceler
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor muIyi geceler canim benim
Eee kızlar daha daha napiyonuz bakimm
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzumiyi geceler
Nişanlı olsam iyi giderdi heraldeIyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncem
Mucksss
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam ha
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor mu
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzum
Esseteacher kuzum 1 buçuk at kaldı senin nasıl gidiyor canim
Bendr burda morel buldum ama isterken gercekten rabbimim bir bildigi var ona gore dile getirmek istemiyorum ama ben üzülüyorum olmuyorsa var sebeb demek bak benim sorun aklima geliyor hep bole oyuzden şükür de. Sen saglikli olCansın iz siz ya öyle bı moral oldunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?