- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.321
Kadınların konuşması bitmezzzAyy ben girene kadar maşallah dokturmussunuz
Serra canm benm bazı şeyler imtihandir sabirdir öyle kotu şeyler düşünmegerçekten ümitli ol..
Sen bizim canınızı falan skmiyorsun öyle birşey yok ! Lütfen duymayalim...Canlar ben bu bulanimla uyuyim dahada canınızi sokmadan
Canim melek karnina dusrunmu anliyon içinden gelerek sevgini veriyon canina hayırlı düzgün bir evlat yetistirirsin insallah bende ole ona sıkı sarilcamki gormedigim sevgimi ina ben gostercem yoklugumu hissetmesin sevgisiz ne bilmesinBı yandanda düşünüyorum ananemden halamdan gördüğüm anneliği mi yapcam çocuğa bı anne nasıl davranır napar nasıl sever bilmiyorum ki
Sen bizim canınızı falan skmiyorsun öyle birşey yok ! Lütfen duymayalim...
Kuzum uykun varsa uyu ama bole düşünme biz de boleyiz destek ariyoz kinuscak dertlescek arkadas sen ii ol teter herzaman dinleriz seni ama güçlü ol azimli ol öpüyorum seniCanlar ben bu bulanimla uyuyim dahada canınızi sokmadan
Eyw balım senlede cene yapalım:))Cenemize sağlık tatlım
Mcx :)öyle olsun hanimefendi
Yaparuz tatlım :)Eyw balım senlede cene yapalım:))
Ahahha hasta olmayan cocuga neden yapıyor bikincsiz birimi ne ahaha alemler ya :)))))Ayy kızlar bugün kaynanama gittimgorumcemin çocuğuna bakıyor birde benemkiler 4 etti sabahtan yollamistm esinle :) ben aksam üzeri gittim ayy bir baktm çocuğa hasta değil birşey değil calpol veriyor bende anne napiyosun hayırdır çocuk hasta mi dedm mizmizlaniyir ondan verdim dedi
Sonra benmkiler de bekliyor tabi onlara yöneldi verecek hayır dedm napiyosun hemen çocuklara dedm annecim hasta olmadan ilaç içilmez çok tehlijlei diye ablattm bana diyo ki sen neden snr koyuyorsub çocuklara dedm yapmak zorundayım üzgünüm benim cocujlarm sesn değil dedmsonra kustu içerde oturdu haksizmiyim ama lütfen söyleyin
Bilerek veriyorAhahha hasta olmayan cocuga neden yapıyor bikincsiz birimi ne ahaha alemler ya :)))))
Desene dişe dış en iyisini yaoiyon kuzum:)Bilerek veriyordedm bağışıklık sistemini bozarsib birşey olmaz diyor sonra çocuklar dondurma yediler ben dedm ki başka yok tamam mi tamam dedi cocujlarm aksam olmuş yine veriyor dedm günde iki tane vermiyirm hasta olurlar birşey olmaz dedi dedm hasta olunca bakican mi bu kdr emin konusuyorsun çok sınır koyuyorsun diyor olması gerektiği kadar dedm jajsbsbsnsnabsbs ayy delirtcek beni ama bende onu delirticem az kaldı
Valla lüzum 6 yıl sustm hiçbirşey demedm ama cocuklarima hak söz gecirtmem onları büyütürken kimse yoktu yanmda şimdi de kimse karışmasın bir zahmet eşime de dedm bir daha lütfen cocklar Bensiz gitmesin annen zaten çocuk bakıyor görülüyor kadncagiz yazik dedmDesene dişe dış en iyisini yaoiyon kuzum:)
Ama güzel yerden girmissin iyi etmissin birgün bendr ole okurum herak susanlardanim ama patlama nezaman olur bilemem esinde anneci ise birgun kopar ipler zanani var :)Valla lüzum 6 yıl sustm hiçbirşey demedm ama cocuklarima hak söz gecirtmem onları büyütürken kimse yoktu yanmda şimdi de kimse karışmasın bir zahmet eşime de dedm bir daha lütfen cocklar Bensiz gitmesin annen zaten çocuk bakıyor görülüyor kadncagiz yazik dedmhaklisin bir daha goturmem dedi ben sok yalniz :)
Valla kuzucum ne yapsın teyzesi saat 5 e geliyor biz kalktık kızımla sahanda yumurta yiyoruz yok böyle bi açlık yani o dereceIyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncem
Mucksss
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam ha
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor mu
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzum
Esseteacher kuzum 1 buçuk at kaldı senin nasıl gidiyor canim
Bitter lokumu nişanlandı kuzum geçen :)Yok hamilelikten hormonlar tavan yaptı biri dedide burda sozlendim kim unuttum sen aklima geldin :))
Hehehe aynen cnm 3 aylik olduk bile bugun oyuzden pek sık giremiyorum tatil falanKizz hamile misin anam yeni farkettim ya ben :) hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Oh az kalmis cnm benmde yarin 2li taramam var suan bi sorun yok gibi hayrlisiIyyim kuzun aeada sizkeri durtuyorum ne yaoiyonuz diye :))
Kuzum sen iste ben herzaman hatirlarim aklimdasiniz ama bazen rasiz eder gibi oluyor bazi arkadaslari kendi dusuncem
Mucksss
Hayırlı geceler balım kötü megatifi at bakalım kizcam ha
Hayırlı geceler kuzucuk oit pit naoiyor geziniyor mu seni rasiz ediyor mu
Hayırlı geceler balım nisanlilik nasıl gidiyor kuzum
Esseteacher kuzum 1 buçuk at kaldı senin nasıl gidiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?