- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.541
Iyi etmis esin anlayışlı senin icin bir ugras bulmasi güzelYok canım ya bizde tek dert bebis olduğundan negatif lerden sonra odaya kapanıp bütün gün hiç çıkmadan agladigimi biliyordu bu iyi gelecek felan diye açtı işte
Sağolsun canım 5 yıldır çocuk doğuran bı kadınla evli hakkını odeyememIyi etmis esin anlayışlı senin icin bir ugras bulmasi güzel
Sağolsun canım 5 yıldır çocuk doğuramayan bı kadınla evli hakkını odeyemem
Bende sulu gözüm icime attigimdan aglarim kendime bazen uzerime gelsin azcik biri aglarim yasadiklarima birikintilere ama icimde kalır yine baska sey der gecerimBende aile olmadığından küçüklüğünden beri antmadan ağlarım sürekli kötü bişi olduğu zaman alışkanlığım olmuş bı kere
Aynen canım millet derdimi bilsede susar ole ağlarım konuşmam hicBende sulu gözüm icime attigimdan aglarim kendime bazen uzerime gelsin azcik biri aglarim yasadiklarima birikintilere ama icimde kalır yine baska sey der gecerim
Öyle canım ama işte bazen insan tek suçlu kendiymis gibi goruyoSu kelimeyi kullanma benim bile zoruma gidiyor esim bile herkesin var benim yok Şole bole ben dicegime o dertleniyor kahirlaniyordu zoruma giderdi bu senden alakali degil esinle ikinizin ortak yönü Rabbim zamaninda verir bole dusunme
Canım inşallah ikimizde bebislerimizin olduğunun haberini nurdan verebiliriz
Evet ben hiç gebe olmadımBu düşüşler tüp bebekmiydi kuzum
Canım senin hikayen nedirTransfer sonrası kan sonuçlarını yazmışlardı başka bı sitede benim hep 0.1 di veya 1.0
Anladım kuzum bari dedigim gibi ayakta dur guzel beslen toparlan busefer inşallah olcakEvet ben hiç gebe olmadım
Tüp bebek ile kaldım işte
Ve düşüyor
Bu süreç maddi manevî çok zor
Benim bile ne olacak garanti değil belki yasayamayacak okadar sorunlardan sonra ama üzülmüyorum ole olmaya calisiyorum ben kiymadim yavruma rabbim verdi aldi buda nasip değil sinrasi sağlıklı olur der hayata devam ederim acım büyük olur unutamam ama düşüncem bu
İnşallah canım benimAnladım kuzum bari dedigim gibi ayakta dur guzel beslen toparlan busefer inşallah olcak
Aynen demek istegim uzlmeyio ayakta durun gayret edin ki senlencek yuvalariniz birunElbette nasip
İnşallah sağlıkla gelsin
Güzel düşünelim
Aynen demek istegim uzlmeyio ayakta durun gayret edin ki senlencek yuvalariniz birun
Yaptın mı bamya ☺Aynen demek istegim uzlmeyio ayakta durun gayret edin ki senlencek yuvalariniz birun
Yok kuzum inemedimki oazara bizimki musaot olunca gidiyor z tek gitmiyorum cuma erken gelirse deniycem pazar var ozaman:)Yaptın mı bamya ☺
Evet canım anladımYok kuzum inemedimki oazara bizimki musaot olunca gidiyor z tek gitmiyorum cuma erken gelirse deniycem pazar var ozaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?