Bende aile olmadığından küçüklüğünden beri antmadan ağlarım sürekli kötü bişi olduğu zaman alışkanlığım olmuş bı kere
Bende sulu gözüm icime attigimdan aglarim kendime bazen uzerime gelsin azcik biri aglarim yasadiklarima birikintilere ama icimde kalır yine baska sey der gecerim

Su kelimeyi kullanma benim bile zoruma gidiyor esim bile herkesin var benim yok Şole bole ben dicegime o dertleniyor kahirlaniyordu zoruma giderdi bu senden alakali degil esinle ikinizin ortak yönü Rabbim zamaninda verir bole dusunme

Su kelimeyi kullanma benim bile zoruma gidiyor esim bile herkesin var benim yok Şole bole ben dicegime o dertleniyor kahirlaniyordu zoruma giderdi bu senden alakali degil esinle ikinizin ortak yönü Rabbim zamaninda verir bole dusunme
Öyle canım ama işte bazen insan tek suçlu kendiymis gibi goruyo

Benim bile ne olacak garanti değil belki yasayamayacak okadar sorunlardan sonra ama üzülmüyorum ole olmaya calisiyorum ben kiymadim yavruma rabbim verdi aldi buda nasip değil sinrasi sağlıklı olur der hayata devam ederim acım büyük olur unutamam ama düşüncem bu

Elbette nasip
İnşallah sağlıkla gelsin
Güzel düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…