- 28 Ocak 2009
- 34.620
- 58.587
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.121
Teşekkürler iyiyim dun gece buzlu su icmistim sadece 2 adet kup buz vardi sabah uyaninca fark ettim sesim kisilmis :) bu havalarda da hic cekilmezCay içiyorum balım sen nasılsın
Oyyşş güle güle sağlıkla kullanın inşallah :)Eki Görüntüle 2175969 minige diktigim nevresim simdi oldu :)
Geçmiş olsun :)Teşekkürler iyiyim dun gece buzlu su icmistim sadece 2 adet kup buz vardi sabah uyaninca fark ettim sesim kisilmis :) bu havalarda da hic cekilmez
Ne olduuuu konuştunuz mu ne dedi :)Ballar ben geldim :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canmEki Görüntüle 2175969 minige diktigim nevresim simdi oldu :)
Bunı yapan bir tek benim diye kendime çok kızıyordmYatagi toplama aksama ne kaldi :) hepimizde olur zaman zaman yeri geliyor yatagi toplamadan evden cikiyoruz
Hoşgeldin canım ne yaptın konuştunuz muBallar ben geldim :)
Eline sağlık kolay gelsin canımMutfak dolaplarını temizledim bende boşalttım sildim yerleştirdim. Şimdi bitti beş dakika oturayım da etrafı toplayıp siliym bitti sonra :)
Kaynım karısının agzinin payını yanımda verdi diyimNe olduuuu konuştunuz mu ne dedi :)
Ne dediKaynım karısının agzinin payını yanımda verdi diyim
Şöyle solim cana kaynım Serra ipek haklı her kadın doğuramaya bilir ama her doguranda anne olamaz sen yinede kusuruna bakma dedi ben napicami çocuğumun annesinin vicdansizligiyla dedi eltimi kipkirmiziydi özür felan diledi bende sok oldum beklemiyordum kaynimdan okadarini ben eşim duymasın dedim işte bide buna kafası takılmasını dedim oleHoşgeldin canım ne yaptın konuştunuz mu
Vaayy kaynın iyi demiş yalnız helal olsun herkes deyip yapmaz böyleŞöyle solim cana kaynım Serra ipek haklı her kadın doğuramaya bilir ama her doguranda anne olamaz sen yinede kusuruna bakma dedi ben napicami çocuğumun annesinin vicdansizligiyla dedi eltimi kipkirmiziydi özür felan diledi bende sok oldum beklemiyordum kaynimdan okadarini ben eşim duymasın dedim işte bide buna kafası takılmasını dedim ole
Geleriimmm ama güzel yemek isterimEline sağlık kolay gelsin canımbana da gel bi el at :)
Karısının terbiyesizliği ortada ya yüzsüz bide alsancaga gidelim mi diyo hiç bişi yokmuş gibi bende isim isi olmaz dedim :) kaynım bundan sonra Serra sana karşı boş olursa iyi diyo:)Vaayy kaynın iyi demiş yalnız helal olsun herkes deyip yapmaz böyle
İçim rahatladı valla :) kuş gibi oldum soyleyemediklerimi bianda söyledi
Iyi olmuş valla ben rahatladım burdanKarısının terbiyesizliği ortada ya yüzsüz bide alsancaga gidelim mi diyo hiç bişi yokmuş gibi bende isim isi olmaz dedim :) kaynım bundan sonra Serra sana karşı boş olursa iyi diyo:)
:) Ben tuttum kendimi terbiyesizlik yapmiyim diye kaynım baya dokturunce bende pek konuşmadım evlada sahip olmak kolay ama onun için cabalamanin ne olduğunu bilemezsin dedimİ
Iyi olmuş valla ben rahatladım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?