- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.301
Yok anlatmak istemesen de anlardım. Ama 21 yaşındasın iki çocuğun var güzel kardeşim. Evliliğinden de emin değilsin.22 olacağım yakında ailem iyi hoş bi karar vermek olsam suan arkamdalar ama önceden fazla gevsek davrandilar benim evliligimde eşim tarafa da yansıdı suan hala bunlar yüzünden tartışıyoruz eşimin ailesi de kibirli biraz Allah düşmez dillerinden ama bizimkiler hakkında konuşurken varos derler (Afedersiniz) eşimin ailesine yansıyan bana daha çok yansıdı ailem arkamda değil beni hiçe saydı diye ben daha çok hiçe sandım kendimi daha da ezildim 3 yıl dolacak evliligimde belki ilk söz sahibi oluşlarim hep içimden bir şeyler için cabalayip degsittrwbildigimi değiştirdim karşılık da aldım bir bakıma ama YIPRANDIM başta beklediğim ilgiyi şimdi görsem de para etmiyor mesela çünkü içim biliyor dargın kırgın gelmişim bu zamana hep..
Neyse yav uzatmayalim ben üzüldükce anlıyor kızım gelip gelip öpüyor yanagimdan..
Senin derdini yerim fındığım dunku moral vermeni asla unutmam canım bnimbYok anlatmak istemesen de anlardım. Ama 21 yaşındasın iki çocuğun var güzel kardeşim. Evliliğinden de emin değilsin.
Neyse bunlar bana düşmez. Allah kolaylık versin.
Az önce derdimi küçümser gibi konuştun. Hoş bulmadım söylemek istedim. Hiç birimiz bilemeyiz hangimiz bu günlere nasıl geldi neler yaşadık. Büyük değil çok şükür derdim sadece bazen son damlayı alamayacak gibi hisseder insan öyle bi anıma denk geldi.
Kızz nasılsın napiyon :)N
Nerdesin kız sen
Oy kuzum benim. Vefalı insana canımı veririmSenin derdini yerim fındığım dunku moral vermeni asla unutmam canım bnimb
Rabbim karşına her zaman en hayırlısını versin kardeşim benim seviliyosunOy kuzum benim. Vefalı insana canımı veririm
Kocamı arkadaşlarının yanına yolladım buraya damladimKızz nasılsın napiyon :)
Allah razı olsun canımm. Hepimiz için inşallah. Aynı şekilde sende balımRabbim karşına her zaman en hayırlısını versin kardeşim benim seviliyosun
Diğer canlar kaybolmuş :)Allah razı olsun canımm. Hepimiz için inşallah. Aynı şekilde sende balım
:) millet gitmesin diye neler yapıyo :) sen bizim için gönderiyosun helal sanaKocamı arkadaşlarının yanına yolladım buraya damladim
Aynen yok kimse. :)Diğer canlar kaybolmuş :)
Aman gitsin onu gördükçe abisi geliyor aklıma abisi gelince karısı geliyor kaybolsun gözümden:) millet gitmesin diye neler yapıyo :) sen bizim için gönderiyosun helal sana
Nalet olsun içimizdeki usengecligeAynen yok kimse. :)
Evde de yalnızım bizimkiler düğüne gitti. Oturuyom öyle :) üşenmesem balkonu yıkar balkona çıkardım :)
Aman gitsin onu gördükçe abisi geliyor aklıma abisi gelince karısı geliyor kaybolsun gözümden
Ayy olsun da kuzuu valla hiç halim kalmadı bugün :)) yiter :)Nalet olsun içimizdeki usengeclige
Canim hangi evlilik dört dörtlük olmuş ki herkesin bir derdi var iste . Allah evinden huzuru, kalbinden sevgiyi, merhameti eksik etmesin ..22 olacağım yakında ailem iyi hoş bi karar vermek olsam suan arkamdalar ama önceden fazla gevsek davrandilar benim evliligimde eşim tarafa da yansıdı suan hala bunlar yüzünden tartışıyoruz eşimin ailesi de kibirli biraz Allah düşmez dillerinden ama bizimkiler hakkında konuşurken varos derler (Afedersiniz) eşimin ailesine yansıyan bana daha çok yansıdı ailem arkamda değil beni hiçe saydı diye ben daha çok hiçe sandım kendimi daha da ezildim 3 yıl dolacak evliligimde belki ilk söz sahibi oluşlarim hep içimden bir şeyler için cabalayip degsittrwbildigimi değiştirdim karşılık da aldım bir bakıma ama YIPRANDIM başta beklediğim ilgiyi şimdi görsem de para etmiyor mesela çünkü içim biliyor dargın kırgın gelmişim bu zamana hep..
Neyse yav uzatmayalim ben üzüldükce anlıyor kızım gelip gelip öpüyor yanagimdan..
Valla sorma dün gece uyudum birazda zirladim gözlerim fena yaniyo makineyi boşaltcam dağ gibi görünüyor banaAyy olsun da kuzuu valla hiç halim kalmadı bugün :)) yiter :)
Ayy bilirim valla. Buzdolabının küçük gözleri falan vardı üç beş bi şey vardı onları bile zorla yerleştirdim :))Valla sorma dün gece uyudum birazda zirladim gözlerim fena yaniyo makineyi boşaltcam dağ gibi görünüyor bana
Yesinler onuBende arada geliyorum arada gidiyorum.. benim kız durmuyor da onunla oynadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?