- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.521
Kusuyorsa bugün acile götürün bence geçmiş olsunYaa akşam eşimle baya oturduk sonra size takılayım dedim baktım kimse yok yattım bende gece 2 'den sonra oğlumun ateşi cıktı sabaha kadar ağladı falan onunla uğraştım hala hasta ne yese kusuyor. Yarın doktora götürcez
Neden hayırdır inşallahAğlamaktan mahvoldum
Yüzüm gözüm şişti
Napim canım gelin uğurlamaya geldikNapim kuzum akşam yemeği yapıyorum sen napiyosun boncuk
Ayy canım yaa tatlı telaslar bunlarAyy sormayın erkek arkadaşımın annesi gelecek bi heyecan bastı. Yarım saat önce haberim oldu :))
Valla bende bazen öyle oluyor oku oku baya uzun oluyorBende öyle oldu. Ben geliyorum kimse yok bi gidiyorum sayfalarca yazmışlar artık bugün geçmişi okumadan direk atladım som sayfaya
Canımmm yaaa çok üzülüyorm hic bir cümle acını telafi edemez kiDüşüyor yine bebeklerim
3.düşüğüm
:) evet ya güzel oluyo :) biraz daha rahat olsam daha güzel olucak amaa :))Ayy ne güzel heyecanlar :)
Geldim kuzuu gitti annişimOh oh düşünemiyorum seni simdi
Yaa akşam eşimle baya oturduk sonra size takılayım dedim baktım kimse yok yattım bende gece 2 'den sonra oğlumun ateşi cıktı sabaha kadar ağladı falan onunla uğraştım hala hasta ne yese kusuyor. Yarın doktora götürcez
Geçmiş olsun size de canımKusuyorsa bugün acile götürün bence geçmiş olsun
Benim kizlarimda öksürüyor ikisi de bogazlari dolu galiba cok huysuzlar ve ben çileden çıkıp çıkıp giriyorum
Oy kıyamam ya. Allahım sabır versin ne denir ki başkaDüşüyor yine bebeklerim
3.düşüğüm
Düşüyor yine bebeklerim
3.düşüğüm
Fazla fingirde ne kısGeldim kuzuu gitti annişim
Karşımızda erkek arkadaşımın teyzesinin kızı oturuyo oraya geçtiler bizde balkondan bakıştık aşklaerkek arkadaşım gelmedi henüz bize
Napıyon güzel anne
Oy kıyamam ona geçmiş olsun canımYaa akşam eşimle baya oturduk sonra size takılayım dedim baktım kimse yok yattım bende gece 2 'den sonra oğlumun ateşi cıktı sabaha kadar ağladı falan onunla uğraştım hala hasta ne yese kusuyor. Yarın doktora götürcez
Hoşgeldin minigimNapıyon güzel anne
Oy kıyamam ona geçmiş olsun canım
Üzülme biz senin anne OLCAZ yılmak yokk!!!!!Ağlamaktan mahvoldum
Yüzüm gözüm şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?