- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.541
Sağol kuzumAa geçmiş olsun.
Nazar değdi cocumaaSağol canim
Eveet inşallahÜzülme biz senin anne OLCAZ yılmak yokk!!!!!
Kızlar bı saate geliyo Muş benim kırıkEveet inşallah
Salgın mi ne varmış. Eşimin kuzenleri de aynı şekilde hasta olmuş arkadaşımın oğlu var o da hasta olmuş. Benim oğlan hep evde nasil hasta oldu ben onu anlayamadimNazar değdi cocumaa
Gel gözlerim yollarda seni bekliyorum bende deseydinKızlar bı saate geliyo Muş benim kırık
Canım bu sene kış olmadı doğru durust mikroplarda yazın çoğaldıkça çoğaldı eee minnoslarda etkileniyor haliyleSalgın mi ne varmış. Eşimin kuzenleri de aynı şekilde hasta olmuş arkadaşımın oğlu var o da hasta olmuş. Benim oğlan hep evde nasil hasta oldu ben onu anlayamadim
Beni aramiyo eşimle konuşuyo sahtekarGel gözlerim yollarda seni bekliyorum bende deseydin
Aynen kuzum yaa hiç bişey yediremedim ona canım sıkılıyor süt içip uyudu şimdi. Görsen hiç hali yok normalde evi birbirine katar bugün hep yattıCanım bu sene kış olmadı doğru durust mikroplarda yazın çoğaldıkça çoğaldı eee minnoslarda etkileniyor haliyle
E kuzum o kendi kaşındı. Mesela bende eşimin bi yengesi var onu istemiyorum o da benim kalbimi kırmıştı o yüzden kadın gelsin gitsin istemiyorum bende gitmiyorumAy Allah affetsin ilk defa birini evimde istemiyorum ya
Olur olur sen sıkma canını asliyida düşün çocuk o daha dinlendim bı nane limon patlat toparlar hemencikAynen kuzum yaa hiç bişey yediremedim ona canım sıkılıyor süt içip uyudu şimdi. Görsen hiç hali yok normalde evi birbirine katar bugün hep yattıiyi olur inşallah hemencecik
Inşallah canımOlur olur sen sıkma canını asliyida düşün çocuk o daha dinlendim bı nane limon patlat toparlar hemencik
Kolay gelsin kuzuu ben camdan sevgilimi uğurliyim da gelimKızlar bı saate geliyo Muş benim kırık
Oyyyy kıyamam yavrumm. Iyi olur inşallah annesi hemenAynen kuzum yaa hiç bişey yediremedim ona canım sıkılıyor süt içip uyudu şimdi. Görsen hiç hali yok normalde evi birbirine katar bugün hep yattıiyi olur inşallah hemencecik
Vaaay uğurla hadi bakalım :) aşık seniiiKolay gelsin kuzuu ben camdan sevgilimi uğurliyim da gelim
Amin canimOyyyy kıyamam yavrumm. Iyi olur inşallah annesi hemen
Uçtu kuşumVaaay uğurla hadi bakalım :) aşık seniii
Aşk ne güzel şeyUçtu kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?