- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.501
Hiç öyle şeytan şeytan gülme seneye seninde böyle tatlı sıkıntıların olacak (inşallah )
UtandımmHiç öyle şeytan şeytan gülme seneye seninde böyle tatlı sıkıntıların olacak (inşallah )
Utanma da KıyamamUtandımm
Banane ondan canım ya kaynimla eşimle ilgilenirim yokmuş gibi davrancam fazla muhatap olamicam yemeklerini yer kahvelerini içer giderlerAyy ne kötü kadına gıcık olurken akşam için hazırlık mı yapıcaksın. Neyse kuzu sen güzel şekilde ağırla yine Allah rızası için.
Napim kuzum akşam yemeği yapıyorum sen napiyosun boncukAyy kaç gndür sohbetler uzağımyognum biraz bu ara nabıyorsnz bayanlar
Ayy sormayın erkek arkadaşımın annesi gelecek bi heyecan bastı. Yarım saat önce haberim oldu :))Ayy kaç gndür sohbetler uzağımyognum biraz bu ara nabıyorsnz bayanlar
Aynen kuzu. Mesafe iyidir artık ona :)Banane ondan canım ya kaynimla eşimle ilgilenirim yokmuş gibi davrancam fazla muhatap olamicam yemeklerini yer kahvelerini içer giderler
Ne yapıyon kuzuu yemek :)Napim kuzum akşam yemeği yapıyorum sen napiyosun boncuk
Kremalı tavuk felan yapcam yaprak sardım ağlayan kek yaptımNe yapıyon kuzuu yemek :)
Kolay gelsin kuzuuKremalı tavuk felan yapcam yaprak sardım ağlayan kek yaptım
Baktım kimse yok erken yattınız sandim yattım bende artık :)Kız nereye
Bende öyle oldu. Ben geliyorum kimse yok bi gidiyorum sayfalarca yazmışlar artık bugün geçmişi okumadan direk atladım som sayfayaAyy kaç gndür sohbetler uzağımyognum biraz bu ara nabıyorsnz bayanlar
Eline sağlık canımKremalı tavuk felan yapcam yaprak sardım ağlayan kek yaptım
Ayy ne güzel heyecanlar :)Ayy sormayın erkek arkadaşımın annesi gelecek bi heyecan bastı. Yarım saat önce haberim oldu :))
Nerdesin kıs senEline sağlık canım
Oh oh düşünemiyorum seni simdiAyy sormayın erkek arkadaşımın annesi gelecek bi heyecan bastı. Yarım saat önce haberim oldu :))
Yaa akşam eşimle baya oturduk sonra size takılayım dedim baktım kimse yok yattım bende gece 2 'den sonra oğlumun ateşi cıktı sabaha kadar ağladı falan onunla uğraştım hala hasta ne yese kusuyor. Yarın doktora götürcezNerdesin kıs sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?