- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.481
Canim hani beğeniyorsun ya onun yanında çoklu alıntı yazar oraya tikla yorum yazacaklarını sonra alıntıları ekle yazar asagida oradan ekleyip yorumlarını altına yazıyorsun .. bende sonradan öğrenmiştim..Bu alintilayip cevap vermeyi ben yapamıyorum ya bna da ogretin çok cahilim
Canim sende birsey uydursaydın olmaz miydi?Yok canım haberi anlatmadım
Allah kolaylık versin olayı bilmiyorum ama pazar pazar misafir ağırlamaağırlamak deyince bunalti geliyor vallaSabahın şokunu soyliyim kaynimlar bu gün akşam yemeğine geliyor benim saf yemeğe cagirdii
Bir bilgim yok canim..maleseff..Emziriyorum bitkisel bir şey var mı ki ya adet geciktircek
oldu galiba :)Canim hani beğeniyorsun ya onun yanında çoklu alıntı yazar oraya tikla yorum yazacaklarını sonra alıntıları ekle yazar asagida oradan ekleyip yorumlarını altına yazıyorsun .. bende sonradan öğrenmiştim..
Bi şok da benden gelsin ozaman kurban arefesinde adet olacağımresmen kurban kanina karışacagim ve koca tatil kanka gibi takilacagiz üHü üHü ühüü
Bi şok da benden gelsin ozaman kurban arefesinde adet olacağımresmen kurban kanina karışacagim ve koca tatil kanka gibi takilacagiz üHü üHü ühüü
Arıyim akşama yemeğe gelsinler dedi ben daha bişi demeden aradı ya bişi yapamadım ama ananeme gitmeyi düşünüyorum o yesin onlarlaCanim sende birsey uydursaydın olmaz miydi?
Ya gelmesine herkes gelsin ama onlar değilAllah kolaylık versin olayı bilmiyorum ama pazar pazar misafir ağırlamaağırlamak deyince bunalti geliyor valla
Canim öyleyi de esin kabul eder mi ki?Arıyim akşama yemeğe gelsinler dedi ben daha bişi demeden aradı ya bişi yapamadım ama ananeme gitmeyi düşünüyorum o yesin onlarla
Bilmiyorum canım bakicam bı çaresineCanim öyleyi de esin kabul eder mi ki?
Geçmiş olsun canim.. o da sana ilaç verir.. internetten baksaydın canim..Du bi yarın aile hekimine ugrayim o bana yardımcı olur zaten küçük kızım usutmus öksürüyor
Sağol canım baktım tarçın marçın yazıyor bir şeyler dr derse onu uygularim artık RIA takılı bi sıkıntı olur falan aman AmanGeçmiş olsun canim.. o da sana ilaç verir.. internetten baksaydın canim..
O zaman acil anneannem çağırdı felan dersin , inşAllah bulursun canim sevmediğin insanla oturmakta iskence yanii..Bilmiyorum canım bakicam bı çaresine
Avatar beğenme diye bir şey olsa begenmek için adam toplamaya cikacktim♥
Günaydın Canlarim ; mutlu , kutlu Pazar’lar dilerim sizleri seviyorum
Ayy ne kötü kadına gıcık olurken akşam için hazırlık mı yapıcaksın. Neyse kuzu sen güzel şekilde ağırla yine Allah rızası için.Sabahın şokunu soyliyim kaynimlar bu gün akşam yemeğine geliyor benim saf yemeğe cagirdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?