- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.661
Mevlütluyduoynamadık
Hoşbuldum gezenticimHoş geldin mink :)
Hosgeldn canmmm :)
3 tane yaptım hiç biri ban benzemiyor ://Aminnn inşallah :) oğlum aynı babası kızım bana benzeyecek diyorum ama bakalım göreceğiz doğunca :)
Hoşgeldin. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)Hoşbuldum nasılsınız :)
Ben uzniyor kendim keyifHoşbuldum nasılsınız :)
Ozaman bol bol bakaydin kendine:))Aminnn inşallah :) oğlum aynı babası kızım bana benzeyecek diyorum ama bakalım göreceğiz doğunca :)
Annem gitti gari gezemicemHoşbuldum gezenticim
ortaya karışık anladin onu sen:)))))efendim cNmmm
Abooww3 tane yaptım hiç biri ban benzemiyor ://
Anlıyorm seni anlıyormortaya karışık anladin onu sen:)))))
Yine kaldin bize bak gördün müAnnem gitti gari gezemicem
Ben hep sizinleyim gezerken de uyurken deYine kaldin bize bak gördün mü
Allah güzel ömür versin inşallah :)Aboowwbenimki benzerse benzesin 3.yü Allah nasip etmedikçe yapmam gari ben
Baktım baktım hiç olmadı kardeşime benzesin eşimin tarafına benzemesin1 tane benzeyen var zaten onlara :) huyu da aynı yani bu kadar benzerlik olurBen uzniyor kendim keyif
Ozaman bol bol bakaydin kendine:))
Ayy canımmm :) kız senin çocuklar kaç yaşlarındaydıBen hep sizinleyim gezerken de uyurken de
Uyur yazarlardasin deseneAllah güzel ömür versin inşallah :)
Amin hepimizin çocuklarına güzel ömür versin inşallahAllah güzel ömür versin inşallah :)
Ahahha benim annemde geçen sakasjna kaynanana esine benzerse sevmem sana benzesin he anne onu ben kararlastiriyom dedim alemsin komedi kadin nefret etmis kadin huylarindan :)Baktım baktım hiç olmadı kardeşime benzesin eşimin tarafına benzemesin1 tane benzeyen var zaten onlara :) huyu da aynı yani bu kadar benzerlik olur
Haksiz da sayılmaz canım yaa :)Ahahha benim annemde geçen sakasjna kaynanana esine benzerse sevmem sana benzesin he anne onu ben kararlastiriyom dedim alemsin komedi kadin nefret etmis kadin huylarindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?