- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.701
Erkek kardesm evlendi bir sene oldu :) koz kardeşim bekar dahaOh neguzel senin kardes bekarmi kiz
Ayy ne güzel yaa inşallah bizimkiler de öyle olur. Tam 3 yaş olcak bizimkilerin arasında ama benim oğlum bebekleri hiç sevmiyor bu da beni biraz korkutuyor bakalım neler yaşayacağız bol bol yazarım zaten size :)Amin canım cmlezinkinş aynen çok az 18 aylıkken diğeri doğmuştu :) ben hem buyukle hem kuuckle çok ilgilendim çok vaktm oldu kıskançlığı tam anlamıyla olmadı açıkçası kardesinin elini koklaya koklaya büyüdü ilk başlarda çok eziyet etti benmle bir ay küstüanlata anlata anladı şuan kavgaları oluyor ve ben kendi aranızda probleminizi çözün diyorm bi bakıyorum barısmıslar
Aynen dedigin gibi kayinvalidem bazen konusurken bole ortamda oda sen iyi olursun ama onlar bakalim iyi olurmu seni ezerler diyor. Bende kendimce kork ozaman diyom:) bende uzakl olsunlarSenden olmaz ama gelen fenaysa o seni elti ya da görümce olarak görür. Allah iyilerle karsilastirsin inşallah. Benim 2 tane görümcem var çok seviyorum onları onlar da beni sever ama tek sorun eşim kendi görüşmüyor bana da izin vermiyor. Gizli görüşüyoruz biz
Yardımcı oluruz inş bizimki tam anlamadan oldu iyi oldu şimdi ama ilk başlar çok zorduAyy ne güzel yaa inşallah bizimkiler de öyle olur. Tam 3 yaş olcak bizimkilerin arasında ama benim oğlum bebekleri hiç sevmiyor bu da beni biraz korkutuyor bakalım neler yaşayacağız bol bol yazarım zaten size :)
Masallah oda yerini bukur birgün hayırlısı olsun balım baci olmasi guzelErkek kardesm evlendi bir sene oldu :) koz kardeşim bekar daha
Hoşgeldin kuzuGelldiiiim
Aramızda 12 yas fark varMasallah oda yerini bukur birgün hayırlısı olsun balım baci olmasi guzel
En güzeli mesafe kuzum. Ben herkesi kendim gibi görüp hep yakın oldum sonra kazık yiye yiye artık mesafe koymayı öğrendim insanlara. Inan bana burda sizler daha samimi geliyorsunuzAynen dedigin gibi kayinvalidem bazen konusurken bole ortamda oda sen iyi olursun ama onlar bakalim iyi olurmu seni ezerler diyor. Bende kendimce kork ozaman diyom:) bende uzakl olsunlar
Özlediniz mi beni ozleyin diye kayboldumHoşgeldin kuzu
Hoşgeldin serram :)Gelldiiiim
Maşallah kzuum guzel uygilama ole olmasi lazim bazi anneler buyukler çekiyor genellikleAmin canım cmlezinkinş aynen çok az 18 aylıkken diğeri doğmuştu :) ben hem buyukle hem kuuckle çok ilgilendim çok vaktm oldu kıskançlığı tam anlamıyla olmadı açıkçası kardesinin elini koklaya koklaya büyüdü ilk başlarda çok eziyet etti benmle bir ay küstüanlata anlata anladı şuan kavgaları oluyor ve ben kendi aranızda probleminizi çözün diyorm bi bakıyorum barısmıslar
Bende öyle valla canm :)En güzeli mesafe kuzum. Ben herkesi kendim gibi görüp hep yakın oldum sonra kazık yiye yiye artık mesafe koymayı öğrendim insanlara. Inan bana burda sizler daha samimi geliyorsunuz
ÇooookÖzlediniz mi beni ozleyin diye kayboldum
Hoşbuldum kuzum :)Hoşgeldin serram :)
Aynen ici dışı iyi merhametli allah korkusu vicdanli olanlarla karsilastirsin anlayisli insEn güzeli mesafe kuzum. Ben herkesi kendim gibi görüp hep yakın oldum sonra kazık yiye yiye artık mesafe koymayı öğrendim insanlara. Inan bana burda sizler daha samimi geliyorsunuz
Ben çekmem canım olayı bilmiyorsam gözümn önünde olmadıysa asla birine bağırmam ama gördüysem ona göre tepki veririmMaşallah kzuum guzel uygilama ole olmasi lazim bazi anneler buyukler çekiyor genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?