- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.681
Aynen öyle hak veriyom ama onaylamiyom yinede kotulemek amacli :)Haksiz da sayılmaz canım yaa :)
Burdaydi seslendi bizlere gitti@umudu beklemek nirdesin bacım yine yoksun
Teyzesinin gülü sağlıkla doğsun da inşallah. Kaynananin fotokopisi gibi bile olsa annen onu bak nasıl seviyorAynen öyle hak veriyom ama onaylamiyom yinede kotulemek amacli :)
Nişanlandı bizi unuttu artık :)
Aynen oyle 3 abim var bekar kvlerdede 3 kaynim ilk torun bende olcak istiyorlar artik aslındaTeyzesinin gülü sağlıkla doğsun da inşallah. Kaynananin fotokopisi gibi bile olsa annen onu bak nasıl seviyorbakma sen şimdi öyle diyor :)
Evlenince çok gelir tadini çıkarsın:))))Nişanlandı bizi unuttu artık :)
Biri 5 diğeri 3.5Ayy canımmm :) kız senin çocuklar kaç yaşlarındaydı
Senin kızın dayisi amcası çok desene bizde 1 tane ne dayi ne amca var :)Aynen oyle 3 abim var bekar kvlerdede 3 kaynim ilk torun bende olcak istiyorlar artik aslında
Aman Allah mutlu etsin de tek buraya vakti olmasın inşallah :)Evlenince çok gelir tadini çıkarsın:))))
Abilerim kaynimlar bekar ikiside daha 3 gelin alcak curcuna desene merakla bekliyorum :)))Senin kızın dayisi amcası çok desene bizde 1 tane ne dayi ne amca var :)
Maşallah Allah bağışlasın. Seninkilerin de arası az. Kıskançlık konusunu napıyorsun tüyolarin var mıBiri 5 diğeri 3.5
Işın espirisi aslindada insallah hayirli bir evlilik saygili huzurlu olurlar herkes bunu isterAyy dimi hele evlilik söyle 1 yılı devirsin burdan çıkmaz :) aman Allah mutlu etsin de tek buraya vakti olmasın inşallah :)
Aynen öyle valla :)Abilerim kaynimlar bekar ikiside daha 3 gelin alcak curcuna desene merakla bekliyorum :)))
Amin canim inşallahIşın espirisi aslindada insallah hayirli bir evlilik saygili huzurlu olurlar herkes bunu ister
Oh neguzel senin kardes bekarmi kizBizim bir dayı bir teyze bir hala bir amca varhepsinden birer tane
Benden ne elti ne gorumce olur :)Aynen öyle valla :)
Amin canım cmlezinkinş aynen çok az 18 aylıkken diğeri doğmuştu :) ben hem buyukle hem kuuckle çok ilgilendim çok vaktm oldu kıskançlığı tam anlamıyla olmadı açıkçası kardesinin elini koklaya koklaya büyüdü ilk başlarda çok eziyet etti benmle bir ay küstüMaşallah Allah bağışlasın. Seninkilerin de arası az. Kıskançlık konusunu napıyorsun tüyolarin var mı
Benden ne elti ne gorumce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?