- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.721
Mola uygulamasını bende yapıyorum inanılmaz etkili bişey.Ben çekmem canım olayı bilmiyorsam gözümn önünde olmadıysa asla birine bağırmam ama gördüysem ona göre tepki veririm
Mesela ben mola alanı uygulamasının çok faydasını gördüm kural ve snır çok önemli yoksa okul hayatında çok zorlanıyor cocuklar
Tabi ozledik ariyor gözler balımÖzlediniz mi beni ozleyin diye kayboldum
Sen ne istersen onu kaynatırız canım:)Eee konu ne bakım ne kaynatıyoruz
Kesinlikle su ara vurma huyları çok var bana babasına çok vuruyorlar asla cocuklarıma şiddet uygulamadm ama televizyonda eşimin izlediği bazı dizilerden dolayı arttı son dönem ona da mol uyguluyorum azaldı kısa göreMola uygulamasını bende yapıyorum inanılmaz etkili bişey.
Hoş geldin canım :)Iyi aksamlar efenimmm :)))
Bendede fikir olsun uygularim.insallahBen çekmem canım olayı bilmiyorsam gözümn önünde olmadıysa asla birine bağırmam ama gördüysem ona göre tepki veririm
Mesela ben mola alanı uygulamasının çok faydasını gördüm kural ve snır çok önemli yoksa okul hayatında çok zorlanıyor cocuklar
İns canm saglıcakla gelip büyüsün yaparsın çok etkiliBendede fikir olsun uygularim.insallah
Hoşgeldin canımIyi aksamlar efenimmm :)))
Bizimkinin yok öyle şeyleri ama kızacağım şeyler yaparsa odada bi köşe var oraya oturup düşünüyor yaptığı hareketi sonra özür dileyip kalkıyor. Ya da yok yere ağlıyor bende git orda ağla ağlaman bitince yanıma gel diyorum gidip ağlıyor sonra bakıyor ben ilgilenmeyince gelip sarsılıyor bişey olmamış gibi devam ediyor :)Kesinlikle su ara vurma huyları çok var bana babasına çok vuruyorlar asla cocuklarıma şiddet uygulamadm ama televizyonda eşimin izlediği bazı dizilerden dolayı arttı son dönem ona da mol uyguluyorum azaldı kısa göre
Aynen ole bende düşünüyorum ilkine alisalim bi durum ortam musaitse insallah:)İns canm saglıcakla gelip büyüsün yaparsın çok etkili
Bizimkinin yok öyle şeyleri ama kızacağım şeyler yaparsa odada bi köşe var oraya oturup düşünüyor yaptığı hareketi sonra özür dileyip kalkıyor. Ya da yok yere ağlıyor bende git orda ağla ağlaman bitince yanıma gel diyorum gidip ağlıyor sonra bakıyor ben ilgilenmeyince gelip sarsılıyor bişey olmamış gibi devam ediyor :)
Kopmaya gittiEternaaLLove kuzum nere kayboldu n
Bide telefon veriyor musun onu sorayim bizimki eskiden telefonsuz yemek yemezdi şimdi o durumu atlattık çok şükür yiyor ama canı sıkılırsa anne telefon diye ağlıyor. Eğer isim varsa tek dursun diye mecbur veriyorumAynen bizimde oyle agladıkca uzwrne dustukce daha çok smarıp avlıyorlar
Şuan net bişey yok :) ben rosscugumdan akıl alıyorum sadeceHosbuldummmmneler var neler yok kizlar bu aksamki konumuz ne
Yok canım telefon ve televzgon işi yok bende televizyonu bazı günler 15 dakika acıyorm telefn hiç vermşyorm bazen dayısı geldiğinde veriyor o da çok nadir ona zaman ayıracagına etkinlik yapıyoruz evdeBide telefon veriyor musun onu sorayim bizimki eskiden telefonsuz yemek yemezdi şimdi o durumu atlattık çok şükür yiyor ama canı sıkılırsa anne telefon diye ağlıyor. Eğer isim varsa tek dursun diye mecbur veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?