- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.861
Asilama oldun mu insallah hayırlı olur kendiligindende kizAy canım bı ekşi istiyo anca icesim var yarın şişer yüzüm :)
Inşallah canım aslan ismi güzel hele bi gelsin de kuzucuk :)Sorma bacım oğlumuz olursa adını aslan koycakmis
Hahahahahahgshshaha aslan mı ayyy allahm haaaa kopardn be gece geceSorma bacım oğlumuz olursa adını aslan koycakmis
Tursu suyunu icermisin ki öyle?Coook istiyorum ama gelmiyor essek sıpası :)
Onu bende okumuştum :)Esimç aldatıyorm itiraf etmeliyim diye konu açmış kadının biri herkes fake falan de mune abla geldi konu gerçek kişi gerçek falan dedi ben şok ben iptal
Ya bide beni düşün en yakın arkadaşının oğlu kartal ya bizimkinde aslan olcak diyo başka bişi demiyoHahahahahahgshshaha aslan mı ayyy allahm haaaa kopardn be gece gece
İçmem aslında ya ilk canım istedi öyleTursu suyunu icermisin ki öyle?
Valla bazı şeyleri okumaya korktm bir elim kapalı okudumOnu bende okumuştum :)
Mucks saaanaInşallah canım aslan ismi güzel hele bi gelsin de kuzucuk :)
Olamaz nasil kacirdim ben onuEsimç aldatıyorm itiraf etmeliyim diye konu açmış kadının biri herkes fake falan de mune abla geldi konu gerçek kişi gerçek falan dedi ben şok ben iptal
Ahahhahah olsun bosver içinde kalmasınYa bide beni düşün en yakın arkadaşının oğlu kartal ya bizimkinde aslan olcak diyo başka bişi demiyo
Ay insallah hamilesindirİçmem aslında ya ilk canım istedi öyle
Valla ülkemi haberlerden falan değil kk dan tanıyorum zaten :) bazen biz nereye gidiyoruz böyle diyorum yaa çok ilginç insanlar var :)Valla bazı şeyleri okumaya korktm bir elim kapalı okudum
Kuzu o velet bı gelsinde ne koyarsa koysun :)Ahahhahah olsun bosver içinde kalmasın
Nerde canım bende öyle bı şansAy insallah hamilesindir
O konuyu bende okudim koltum yani ama onlar sitelerine iclerine kadar bakiyor bence bildirimlerine kadar yoneticiler supelenirler illaOlamaz nasil kacirdim ben onuya mune nasil anliyor ki konu sahibinin gercek oldugunu? Nasil bir arastirma yapiyor
Kimlik soruyorlar sanırım anlamadım bende kadın cinsel anlamda birlikte oluyor yalnız psikolojisi gidik 15 yaşında tecaevüze uğramış falan falan kacırdın aynenOlamaz nasil kacirdim ben onuya mune nasil anliyor ki konu sahibinin gercek oldugunu? Nasil bir arastirma yapiyor
Kız ben buraya uyeoldugmda benim derdim dert değilmiş dedm kocMa sarıldmValla ülkemi haberlerden falan değil kk dan tanıyorum zaten :) bazen biz nereye gidiyoruz böyle diyorum yaa çok ilginç insanlar var :)
Hadi yaaaKimlik soruyorlar sanırım anlamadım bende kadın cinsel anlamda birlikte oluyor yalnız psikolojisi gidik 15 yaşında tecaevüze uğramış falan falan kacırdın aynen
Tövbeler olsun bende okudum one qıKimlik soruyorlar sanırım anlamadım bende kadın cinsel anlamda birlikte oluyor yalnız psikolojisi gidik 15 yaşında tecaevüze uğramış falan falan kacırdın aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?