- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.821
Sabirni Rabbim bozmasin kvnede vicdan merhamet versin insBenim vicdanim rahat cok sükür ...
Kiz onun gazını :))) zor elbet ama her an tatli ya allahım kolaylik versin gecer insallahBebege göre degişir bnımki cok gazlı felaket bi bebek :) seninki inşAllah uslu olur
Sen iste can yorumlar banlar feda olsunCikip cikip gel canim
Gaz damlası kullanıyorum bunu denemedimKimyon fitili denediniz mi? Bizim gaz sorununu cözdü
Her an her şey olabilir bence :)yakında akraba çıkmazsak iyi öamsmdndmaöa
Sende saol canımAlırım inşallah canım yaotirirm ben de sağol :)
Kesinlikle dene derim ... inan cok memnun kalicaksik. Gaz damlasi bizde bi ise yaramadi malesef ...Gaz damlası kullanıyorum bunu denemedim
Bende gelcen;-)Sen iste can yorumlar banlar feda olsunahhadbbana
AMİİİİNNN cnm ❤ ismi bellimi senin kızın :)Sabirni Rabbim bozmasin kvnede vicdan merhamet versin ins
Kiz onun gazını :))) zor elbet ama her an tatli ya allahım kolaylik versin gecer insallah
Gece gece iyi giderdi zatenKızlar bı şişe turşu suyu içtim yaniyom
Ahahaha dimi amaHer an her şey olabilir bence :)
Sabaha kadar surer geçmiş olsun:)))Kızlar bı şişe turşu suyu içtim yaniyom
Bizde yarıyor ama 8-9 saat. Kimyon fitili nerde satılıyorKesinlikle dene derim ... inan cok memnun kalicaksik. Gaz damlasi bizde bi ise yaramadi malesef ...
Hahahahaha ayyy ban deme en korktugum seySen iste can yorumlar banlar feda olsunahhadbbana
Kızlar benim adam fena bozguna uğramış yaGece gece iyi giderdi zatensu iç bol bol kuzum anca geçer o yangın
Allah yakmasnKızlar bı şişe turşu suyu içtim yaniyom
Ay canım bı ekşi istiyo anca icesim var yarın şişer yüzüm :)Sabaha kadar surer geçmiş olsun:)))
Eczanelerde ... almanyada herkes kullaniyor. Türkiyede varmidir ki bilmiyorum. Ama kesinnn cözün tissss diye cözüyorBizde yarıyor ama 8-9 saat. Kimyon fitili nerde satılıyor
Bende valla o yüzde çok bdv de takılmıyorm kavgayı zaten sevmemHahahahaha ayyy ban deme en korktugum seyKKsiz nerdeyse yanliz hisediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?