- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.841
Hayırdır kizKızlar benim adam fena bozguna uğramış ya
Canim ecrinde kaldi bizimki ikra istiyorum oda arkadasinin çocuğu koydu kalsınn diyo fazla kurcalaama bakalım fikir degismezse acrin degisirse ikra yada baska bisiAMİİİİNNN cnm ❤ ismi bellimi senin kızın :)
Bende elimi aagimi cekicem yakinda ordanBende valla o yüzde çok bdv de takılmıyorm kavgayı zaten sevmem
Yenildimi kizKızlar benim adam fena bozguna uğramış ya
Hamilemisin kizAy canım bı ekşi istiyo anca icesim var yarın şişer yüzüm :)
Galatasaray yenildi ya annesi olmuş gibi davranıyo bu adam ya beş karış suratı sanki sabah kahvaltısı ni Galatasaray hazirlicakHayırdır kiz
Ayyy Allahım inşallah hamiledirHamilemisin kiz
Yok anam nerdeeee boş bogazliligim tuttuHamilemisin kiz
Aynen ole bazen yalandan hikaye yazan oluyor gelde gulme gelde yorum yaoma ama sabrediyom ve okuyup geciyom:))))Bende elimi aagimi cekicem yakinda ordanama cok komik konularda aciliyor ya :) gelde dalga gecme iste hahaha
Aynen insanlar bu kdr saçma şeyleri gerçekten dert edinşyorlar mı diye düşünüyorum çok saçmaBende elimi aagimi cekicem yakinda ordanama cok komik konularda aciliyor ya :) gelde dalga gecme iste hahaha
Bebek istiyorsa bende bi insallah diyim ama yoksa insan nasil icer bi sise tursu suyunu gii iyyyyAyyy Allahım inşallah hamiledir
Seninki tam fanatik desene :)Galatasaray yenildi ya annesi olmuş gibi davranıyo bu adam ya beş karış suratı sanki sabah kahvaltısı ni Galatasaray hazirlicak
Evet kuzumYenildimi kiz
Tühhh neyi kacirdim? Kesin banliydimAynen insanlar bu kdr saçma şeyleri gerçekten dert edinşyorlar mı diye düşünüyorum çok saçmahele bir konu vardı sen kacırdın galiba onu yorumunu görmedim çünkü
Anladim zatinnn:)Evet kuzum
Inşallah :)Bebek istiyorsa bende bi insallah diyim ama yoksa insan nasil icer bi sise tursu suyunu gii iyyyy
Sorma bacım oğlumuz olursa adını aslan koycakmisSeninki tam fanatik desene :)
Esimç aldatıyorm itiraf etmeliyim diye konu açmış kadının biri herkes fake falan de mune abla geldi konu gerçek kişi gerçek falan dedi ben şok ben iptalTühhh neyi kacirdim? Kesin banliydim
Coook istiyorum ama gelmiyor essek sıpası :)Bebek istiyorsa bende bi insallah diyim ama yoksa insan nasil icer bi sise tursu suyunu gii iyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?