- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.001
O da olurKp oldu :)
Bir dakika çekirdek alıp geliyorumcidden bak aynı binadaydik ananeme dedem kp çok samimilerdi
Kuzum kac haftalik yenimi anladın tüh ya şok ben iyi bir doktora gorun ya neden oliyor artık bir baksin arastirsin canım ya kendim gibi gozumun önüne geliyor((
Canim benim insallah herzaman
Neden doktorun yok kuzum
bilsem keşke
Artık bir doktorum bile yok
Neden doktorun yok kuzum
Üzülme dicema ama elinde degil biliyorumAmin canım
Hayir ya biz variz burda nerde yasiyorsun ben bi arastiriyim istiyorsan doktor cok vardirDoktorum bıraktı hastaneyi
Gerçi umutlarım da
Bebeklerim de bıraktı
Herşey herkes bıraktı beni
Kız sago dinlerdik biz kapının önünde hemşerim iyi bilir Göztepe sahilinde az çekirdek citlemedik kp sen gelinim Olcan derdi bı bayram annemle babamı ziyarete gidcektim esimde bende gelcem dedi yolda ben seni alcam haberin olsun felanmi dedi bende bekle alırsın demiştim hiç unutmam sonradan oldu işte bisilerBir dakika çekirdek alıp geliyorumdevam et sen eeee
Eşin ailen ve bizler varız öyle deme evet yanında değiliz ama derdini üzüntünü her zaman dinleriz.. Hem başka doktor yok mu canım neden umutsuzluğa kapılıyorsun yapma böyle :!Doktorum bıraktı hastaneyi
Gerçi umutlarım da
Bebeklerim de bıraktı
Herşey herkes bıraktı beni
Üzülme dicema ama elinde degil biliyorumallahim ol der olur ... insallh
Hayir ya biz variz burda nerde yasiyorsun ben bi arastiriyim istiyorsan doktor cok vardir
Eşin ailen ve bizler varız öyle deme evet yanında değiliz ama derdini üzüntünü her zaman dinleriz.. Hem başka doktor yok mu canım neden umutsuzluğa kapılıyorsun yapma böyle :!
Sagoyu bende çok dinledimKız sago dinlerdik biz kapının önünde hemşerim iyi bilir Göztepe sahilinde az çekirdek citlemedik kp sen gelinim Olcan derdi bı bayram annemle babamı ziyarete gidcektim esimde bende gelcem dedi yolda ben seni alcam haberin olsun felanmi dedi bende bekle alırsın demiştim hiç unutmam sonradan oldu işte bisiler
Söyle düsün... bir kere olduysa ikinciyede olucak demek ki oluyormus ... tutunamiyorlar mi?8 yıl sonra oldu
Hemde çifter çifter
1er kalıp gittiler
Yapma ama yilmicaktik biz
Ağla canım rahatlarsın gerçekten
Onlar seni çoktan koymuş kafaya desene :)Kız sago dinlerdik biz kapının önünde hemşerim iyi bilir Göztepe sahilinde az çekirdek citlemedik kp sen gelinim Olcan derdi bı bayram annemle babamı ziyarete gidcektim esimde bende gelcem dedi yolda ben seni alcam haberin olsun felanmi dedi bende bekle alırsın demiştim hiç unutmam sonradan oldu işte bisiler
Söyle düsün... bir kere olduysa ikinciyede olucak demek ki oluyormus ... tutunamiyorlar mi?
Aldılar valla kuzumSagoyu bende çok dinledimne güzel adamın içine doğmuş bak almışlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?