- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.021
Öyle deme canım Allah büyüktür hiç ummadığın bi anda hayat değişirBenim çarem yok artık biliyorum
Elimde değilYapma ama yilmicaktik biz
Canim neyi biliyorsun? Bir dakka sonrasini bilemez insan oglu.. üzülme lütfen. Yeni bir doktora ihtiyacin varmis internette beraber arastiralim.Benim çarem yok artık biliyorum
Neden düşüyor araştırdılar mi
Tekrarlayan düşüklerCanim neyi biliyorsun? Bir dakka sonrasini bilemez insan oglu.. üzülme lütfen. Yeni bir doktora ihtiyacin varmis internette beraber arastiralim.
Tam olarak sorun neyki?
Umudunu kaybetme gün gelicek bebegin sana simsiki tutuncak.Tüp bebek ile tuttu
Hiç normal olmadı
3ü de tüp bebek
1 aylık olup düştüler
HayırNeden düşüyor araştırdılar mi
Biraz öyle oldu kp baba gibi davraniyodu onu çok sevdim sonrada oğluna tutuldum kuzum biliyonuz bende anne baba özlemi var ama dedem hiç kv kp anne baba dedirtmediOnlar seni çoktan koymuş kafaya desene :)
Umudunu kaybetme gün gelicek bebegin sana simsiki tutuncak.
Evet ama neden tutanamiyorlar?Tekrarlayan düşükler
Sonu olmayan bir dert
Evet ama neden tutanamiyorlar?
Ama araştırılması lazım onun. Patolojiye gönderiyorlar benim bildgim kadarıyla. Kürtaj mi oldun yoksa kendi mi düştü
Kuzum kaç kere deneyen var ve elbet biri tutunuyor yıpratma bu kdr kendini daha gençsin sen :/
Evlatlik almayi hic düsündün mü? :)Artık gücüm kalmadı
Hayır cokmediii !!! Biz sağlıklı insanlarız o veletlerinde gelmeme lüksü yok herşeyi rabbim bilir ama salma kendini !!!!Elimde değil
Durup durup ağlıyorum
Psikolojim çöktü
Ama o arastirilmasi lazim ... sorun cözülürse bebekte tutunur sonuc olarakBilsem keşkeee
Kendi düşüyorAma araştırılması lazım onun. Patolojiye gönderiyorlar benim bildgim kadarıyla. Kürtaj mi oldun yoksa kendi mi düştü
Aynen katılıyormAma o arastirilmasi lazim ... sorun cözülürse bebekte tutunur sonuc olarak
Doktor gerek görmediAma araştırılması lazım onun. Patolojiye gönderiyorlar benim bildgim kadarıyla. Kürtaj mi oldun yoksa kendi mi düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?