- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.041
Hayır cokmediii !!! Biz sağlıklı insanlarız o veletlerinde gelmeme lüksü yok herşeyi rabbim bilir ama salma kendini !!!!
Ama o arastirilmasi lazim ... sorun cözülürse bebekte tutunur sonuc olarak
Ben kaç yıldır istiyorumEvlatlik almayi hic düsündün mü? :)
Bu gün ağlaya bildiğin kadar ağlama!!! Ben seni ve kendimi güçlü bı anne adayı olarak görmek istiyorum anladın mı !!!!
Bence iyi bir doktor bul canım anlat derdini güzelce neden düştüğünü bilmek istiyorum de böyle kendine ediyorsunDoktor gerek görmedi
O zaman soerm yada yumurta kalitesi düsük. Adetin düzenli mi?Kendi düşüyor
şuan düşüyor zaten
Görüyorum
Düşen bebek sağlıksız
Her bebek farklı dedi doktor
Bu gün ağlaya bildiğin kadar ağlama!!! Ben seni ve kendimi güçlü bı anne adayı olarak görmek istiyorum anladın mı !!!!
Bence iyi bir doktor bul canım anlat derdini güzelce neden düştüğünü bilmek istiyorum de böyle kendine ediyorsun
Herşey iyiO zaman soerm yada yumurta kalitesi düsük. Adetin düzenli mi?
Evet olucakta allahin iziniyle. Ama evlatlik olmasa bile koruyucu aile ola bilirsiniz.Ben kaç yıldır istiyorum
Ama eşim kendimizin oluyor
Çabuk pes etme diyor
Bizim burda kıytırık devlet hastanesinde bile hemen araştırma yapıyorlar keşke sen isteseydin kendin bu üçüncü araştırılsın diye. Ona göre önlem alırdınız.neyse Rabbim tekrar nasip etsin onu da sana sımsıkı bağlasın insallahDoktor gerek görmedi
Evet olucakta allahin iziniyle. Ama evlatlik olmasa bile koruyucu aile ola bilirsiniz.
Bence sana iyi bir doktor lazim cünkü anladigim kadariyla cok büyük bir sorun yok sadece önceki doktorun kötüymüs yani ...
Bizim burda kıytırık devlet hastanesinde bile hemen araştırma yapıyorlar keşke sen isteseydin kendin bu üçüncü araştırılsın diye. Ona göre önlem alırdınız.neyse Rabbim tekrar nasip etsin onu da sana sımsıkı bağlasın insallah
Evet pes etmek yok Allahtan umut kesilmez. Sen şimdi çok üzgünsün oyuzden böyle düşünmen normal ama zaman herşeyin ilacı. Inşallah Allah en yakın zamanda kucağını doldururBen kaç yıldır istiyorum
Ama eşim kendimizin oluyor
Çabuk pes etme diyor
Öyle demek yoookk !!! Gelicek bebeğe bu haksızlığı yapamazsın sen !!Öyleydim
Son umudun da terketti
Evet pes etmek yok Allahtan umut kesilmez. Sen şimdi çok üzgünsün oyuzden böyle düşünmen normal ama zaman herşeyin ilacı. Inşallah Allah en yakın zamanda kucağını doldurur
Hemen bir doktor bul önce canm gerçekten kötü doktora denk gelmişsinEvet ama ne zaman nasıl
Hala geç kalmış değilsin. Yarın git anlat durumunu belki hala biseyler yapılabilir test falan yapılır yani önüne geçilir bunun.2.düşükte sitem ettim
Bunun devamı gelecek
Pgt genetik yapılsın diye
Bizi ikna etti 3.için
Vakit kaybetmeden hemen koydu
Öyle demek yoookk !!! Gelicek bebeğe bu haksızlığı yapamazsın sen !!
Hala geç kalmış değilsin. Yarın git anlat durumunu belki hala biseyler yapılabilir test falan yapılır yani önüne geçilir bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?