- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.061
Nereden biliyooon ya !!! Daha iyi Dr git ne hemen ümitsizlik !!!!Gelse bile düşme ihtimali %50 artık
Sen sabret bunların hepsinin bi sınav olduğunu düşün. Allah seni deniyor sen sadece elhamdülillah de ve azimle devam et. Insalalh güzel haberler vereceksin bizeBana dua edin nolurrr
Rabbim sitem ettirmesin
Çok üzgünüm
Canımmm sen hep bastan olumsuzu cagırıyorsun yapma böyle güçlü ve tutanacagına önce senin inanman lazımGelse bile düşme ihtimali %50 artık
Burdaki başkent üniversitesi hastanesine soracağım genetik yapılıyor mu ?Hala geç kalmış değilsin. Yarın git anlat durumunu belki hala biseyler yapılabilir test falan yapılır yani önüne geçilir bunun.
Sen sabret bunların hepsinin bi sınav olduğunu düşün. Allah seni deniyor sen sadece elhamdülillah de ve azimle devam et. Insalalh güzel haberler vereceksin bize
Gücüm tükendiCanımmm sen hep bastan olumsuzu cagırıyorsun yapma böyle güçlü ve tutanacagına önce senin inanman lazım
Heryer doktor kaynıyor canım. Özele mi gidiyordun. İllaki yakınında sana doktor önerecek biri vardır. Hiç olmadı burda konu aç doktor tavsiyesi alDoktorum yok artık
Yahu güzel arkadasim doktor kitligi mi var gel beraber arastiralim iste :) antalyada mi yasiyorsun? Ve senin kalbin o kadar sevgiyle dolu ve bu sevgiye bir cocuga vere bilirsin :) koruyucu aile ola bilirsiniz evlatlik edine bilirsiniz ... inan insan kendindenmis gibi seviyor :)Doktorum yok artık
Her son yeni bir başlangıçtır ve senin toparlanman lazım önce kendin inan.Gücüm tükendi
Heryer doktor kaynıyor canım. Özele mi gidiyordun. İllaki yakınında sana doktor önerecek biri vardır. Hiç olmadı burda konu aç doktor tavsiyesi al
Yahu güzel arkadasim doktor kitligi mi var gel beraber arastiralim iste :) antalyada mi yasiyorsun? Ve senin kalbin o kadar sevgiyle dolu ve bu sevgiye bir cocuga vere bilirsin :) koruyucu aile ola bilirsiniz evlatlik edine bilirsiniz ... inan insan kendindenmis gibi seviyor :)
Rabbim çıkış yolu göstersin banaHer son yeni bir başlangıçtır ve senin toparlanman lazım önce kendin inan.
Gittiğin hastanede başka bi doktora randevu al içine sinmezse yine değiştir doktoru. Ama hala parca geliyorken git bence belki patalojiye yollarlarÖzele evet
Canim sen suan cok üzgünsün sanirim
Gittiğin hastanede başka bi doktora randevu al içine sinmezse yine değiştir doktoru. Ama hala parca geliyorken git bence belki patalojiye yollarlar
Bir abdest al inşirah süresini oku rahatlarsın emin ol.. Gerçekten ben inanıyorm bebeğin olacağına..Rabbim çıkış yolu göstersin bana
Ferahlık versin yüreğime
Sabrımı arttırsın
Canim sen suan cok üzgünsün sanirimtoparlanman lazim ... ama cok eminim ki bir cözüm bulunur..
Allah hepsini yerine koyar sen yeterki güçlü ol Allaha sığın8 aydır emeklerim çöpe gitti
Umutlarım ,karnım mosmor
Maddi manevî çöktüm
Kanamam varBir abdest al inşirah süresini oku rahatlarsın emin ol.. Gerçekten ben inanıyorm bebeğin olacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?