- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.101
Aminn cNm duamdasn hep.Allah yardımcım olsun
Aminn cNm duamdasn hep.
Seni sadece bu gecelik anlıyorum bu gece istediğin kadar aglaaa!! Ama yarın bidaha ki bebeğine kavuşmayı bekleyen bı kadın gorucem !! O evlatlarını çöpe atan insanlarla sakin bizi aynı kefeye koyma biz onların tırnağı için canimizi bile veririz !! Benim güzel kader ortağım biz anne olucaz unutma sakın ümitsizliğe düşme ümit bizim herseyimiz unutmaSağol canım benim
Seni sadece bu gecelik anlıyorum bu gece istediğin kadar aglaaa!! Ama yarın bidaha ki bebeğine kavuşmayı bekleyen bı kadın gorucem !! O evlatlarını çöpe atan insanlarla sakin bizi aynı kefeye koyma biz onların tırnağı için canimizi bile veririz !! Benim güzel kader ortağım biz anne olucaz unutma sakın ümitsizliğe düşme ümit bizim herseyimiz unutmahakkımda sonuna kadar helal olsun seviliyosun unutma yanlız değilsin ben sana durumumu anlattim bı ümit dedik eşim boşu boşuna ameliyat oldu herşeyin zamanı var
Günaydın canımmGünaydin kızlar ♡♥
Yok balım o manada değil bazen tanidik olir dieKuzu burda kim deşifre etcek ki bizi
Nasılsın canım naptin nasil gecti hafta sonuGünaydın canımm
Napayımm kuzuu temizlikle uğraşıyorum şu ara. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın napiyosun :)Nasılsın canım naptin nasil gecti hafta sonu
Günaydınnn :)Günaydın canlarım ❤❤❤
Selamın aleykum kızlar :))
Geldim canım Merhaba kızlar Nasılsıniz neler yapıyorsunuz
Çok şükür iyi gidiyor canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?