Sağol canım benim
Seni sadece bu gecelik anlıyorum bu gece istediğin kadar aglaaa!! Ama yarın bidaha ki bebeğine kavuşmayı bekleyen bı kadın gorucem !! O evlatlarını çöpe atan insanlarla sakin bizi aynı kefeye koyma biz onların tırnağı için canimizi bile veririz !! Benim güzel kader ortağım biz anne olucaz unutma sakın ümitsizliğe düşme ümit bizim herseyimiz unutma hakkımda sonuna kadar helal olsun seviliyosun unutma yanlız değilsin ben sana durumumu anlattim bı ümit dedik eşim boşu boşuna ameliyat oldu herşeyin zamanı var

Haklisin
Çok sağolasın
Rabbime sığınırım
O ne güzel devadır

Eses07 canım cok uzuldum ya bence bunun bir sebebi var ama bilemedim birseyden dolayı mutlaka önlem gerek arka arkaya düşük yasiyordun rahim topla biraz dusukten hemen sonra arastir doktorla caremi buk7n neden rahim yumurtalik biryerdemi sknti de aglatt8n beni gercekten okadar iyi anliyom ama sana baska cumle diywmiyorum çünki çok büyük bir imtihan insallah son olcak bu insallah ben8m gibi kavuscan sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…