- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.141
Evet evet dedimBiri muhteşem mi dedi kulaklarım çınladı
Uyumusum kuzu islerde kaldi son aylar olunca bide tadını cikar diyorlar bende uyku bastiriyor gündüz de :)Napayımm kuzuu temizlikle uğraşıyorum şu ara. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın napiyosun :)
Tunaydin balım benimGünaydın canlarım ❤❤❤
Agzin bal guzum benim tunaydinnnGünaydın, kırmadan, dökmeden birbirini anlamaya, kendini anlatmaya çalışanlar. . . Bir bardak çay güzelliğinde bir gün dilerim...
Aleykum selam canim hosgeldin nasılsın neler yaparsin canimSelamın aleykum kızlar :))
Şükür iyi gidiyor kuzum uykumu almaya calisiyom bol bol hazirlik:))Çok şükür iyi gidiyor canım benim
Allahim herseyin hayırlısı ni etsin inşallah mutlu olursunuz balım aminnBenim için dua edin lütfen canlar hayırlısı ve kazasız olsun
Sanada tunaydin kuzu muhtesem diyince duydum kostum:))))Tünaydın kk nın muhteşem bayanları
Ahhahaha muhtesemlerim benimUyumusum kuzu islerde kaldi son aylar olunca bide tadını cikar diyorlar bende uyku bastiriyor gündüz de :)
Tunaydin balım benim
Agzin bal guzum benim tunaydinnn
Aleykum selam canim hosgeldin nasılsın neler yaparsin canim
Şükür iyi gidiyor kuzum uykumu almaya calisiyom bol bol hazirlik:))
Allahim herseyin hayırlısı ni etsin inşallah mutlu olursunuz balım aminn
Sanada tunaydin kuzu muhtesem diyince duydum kostum:))))
Hoşgeldin kuzum nasılsın neler yaparsin canım@minik meleklerim sende gel canım
Eccuk oleyik:))) napiyon kuzuAhhahaha muhtesemlerim benim
Napim canım miskinleniyorm birazdan ucucam :)Eccuk oleyik:))) napiyon kuzu
:) alışırsın inşallah canım :)Napim canım tembel tembel oturuyorm
6 yıllık evliyiz ama bu vardiyalı calısmaya iki senedir başladı. Yine de alısamadm alısamıyorm sabaha kdr ışık acık uyuyorum
Napim canım miskinleniyorm birazdan ucucam :)
İlk zamanlara göre daha iyiyim:) alışırsın inşallah canım :)
Gel atla ama bebşse dikkat etdiyorsun benide ucur kiz tasirsan tabeq...
:) Ayy zordur ya evet. :)İlk zamanlara göre daha iyiyimo zamanlar 6 ya kadar uyumuyordum
Sen dikkatli git :))))))Gel atla ama bebşse dikkat et
Evet zordu bir de bizim evin balkonun yanında çatı var oradan çok korkuyordum:) Ayy zordur ya evet. :)
Sabahliyormuydun yani kiz ilk burda uyeyken bende ole idim:))İlk zamanlara göre daha iyiyimo zamanlar 6 ya kadar uyumuyordum
TamamSen dikkatli git :))))))
Aynen sabaha kdr üç bölüm dizi izliyordm beynim uyusuyorduSabahliyormuydun yani kiz ilk burda uyeyken bende ole idim:))
Yani oglen kacta kalkiyordun:)))Tamam
Aynen sabaha kdr üç bölüm dizi izliyordm beynim uyusuyordu
:) valla insanın aklına her şey geliyo kuzu. Dikkat et Allah'a emanetsin :)Evet zordu bir de bizim evin balkonun yanında çatı var oradan çok korkuyordumbiri çıkarsa falan diye
12 deYani oglen kacta kalkiyordun:)))
Aynen canım hepimiz inş:) valla insanın aklına her şey geliyo kuzu. Dikkat et Allah'a emanetsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?