- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.121
Günaydın canim benim...Çok şükür iyi gidiyor canım benim
Aleyküm Selam..Selam canlarım
Günaydın güzelimGünaydın canim benim...
Ayy!! Bir düğün daha ne güzelll.. Kolay gelsin canim , İnşAllah hersey istediğin gibi olur..Canlar düğün hazırlıklarımız var telaşım çok sık sık giremeyebilirim arada beni etiketleyin lütfen başimi kaşiycak vaktim yok valla canlar
Aleykümselam :) hoşgeldin :)Selamın aleykum kızlar :))
Amin amin canim benim..Benim için dua edin lütfen canlar hayırlısı ve kazasız olsun
Ayy maşallah ne güzel  Canlar düğün hazırlıklarımız var telaşım çok sık sık giremeyebilirim arada beni etiketleyin lütfen başimi kaşiycak vaktim yok valla canlar
Hoşbuldukk :)Aleykümselam :) hoşgeldin :)
Allah kolaylık versin inşallah :) hayırlısıyla kur inşallah yuvanı :)Benim için dua edin lütfen canlar hayırlısı ve kazasız olsun
Günaydın :)Tünaydın kk nın muhteşem bayanları
Nabıyorsun nasılsın :)Günaydın :)
AynenYeni mi uyandın kız :)
Iyiym çok şükür canım. Karın ağrısı çekiyorum malumunuz.. :)Nabıyorsun nasılsın :)
Hımm kaç yıldır evlisin canım alışamıyo musun.. Bende uyuyamam sanırım yalnız ama alışırım inşallah diye düşünüyorum yani gece çalışsa falanAyneneşim gececiydş o gececi olunca uyuyamıyorm
Napim canım tembel tembel oturuyormIyiym çok şükür canım. Karın ağrısı çekiyorum malumunuz.. :)
Tom ve Jerry i izliyorum :))
Sen nasılsın napiyosun.
Hımm kaç yıldır evlisin canım alışamıyo musun.. Bende uyuyamam sanırım yalnız ama alışırım inşallah diye düşünüyorum yani gece çalışsa falan
Biri muhteşem mi dedi kulaklarım çınladıTünaydın kk nın muhteşem bayanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?