- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.161
Ben gonlume bağlı gecte yatsam erken kalkiyorum ama tekim k8mse yok yat kalk ogleye islerimi yap sonra yemek derken ole bazen değişiyor erken yaoiyom bir tutuldum mu her yeri.
Tek olunca evin işi hemen bitiyor ben topluyorm ckıyorm arkama bir dönuyotm her yer aynıBen gonlume bağlı gecte yatsam erken kalkiyorum ama tekim k8mse yok yat kalk ogleye islerimi yap sonra yemek derken ole bazen değişiyor erken yaoiyom bir tutuldum mu her yeri.
:)))) cocuk olursa bendede uyuma firsati olmuycak her uykusunda bir iş yaparım artikTek olunca evin işi hemen bitiyor ben topluyorm ckıyorm arkama bir dönuyotm her yer aynıişim hiç bitmiyor bazen sallıyorm napatlarsa yapanlar yormucam kendimi diyorum bazen de kalk kız kalk diyorum 1
O kdr çok oynadık ki bu şarkıda
Aynen canım bizim gelin smdş diyor acaba içme geri mi koysam seni diye:)))) cocuk olursa bendede uyuma firsati olmuycak her uykusunda bir iş yaparım artik
Gonderdiniz gelini desene :))) ilk an geliyor aklima hoşuma gitti:)O kdr çok oynadık ki bu şarkıda
Aslinda ole dursa ne olur acaba ilginç sürekli tepikler :))) ay kiz gelsinde nefes alsin bende odaAynen canım bizim gelin smdş diyor acaba içme geri mi koysam seni diye
Hamileyken çıksın istiyorsun cıkıyo sussun içeri gşrsşn diyorsunAslinda ole dursa ne olur acaba ilginç sürekli tepikler :))) ay kiz gelsinde nefes alsin bende oda
Ahaha iyi olurduHamileyken çıksın istiyorsun cıkıyo sussun içeri gşrsşn diyorsunahahhaha
Hoşgeldin canımSelamın aleykum kızlar :))
Kuzu nirdesin senHoşgeldin canım
Kuzu nirdesin sen
Kızlar nerdesiniz gece yatmak bilmiyonuz gündüz kalkmak bilmiyonuz evimi temizledim yemeğimi koydum miss accik kahve molası verdim :)Burdayım canım yemek felanmi ugrasiyodum
Kolay gelsin canım bende islere giriscem hayirlisi ile:)Burdayım canım yemek felanmi ugrasiyodum
Yormadan yap bak bebisiniz nasıl bakalım bu günKolay gelsin canım bende islere giriscem hayirlisi ile:)
Banada tüyo versene bu sicakta ne yemegi yapiyorsunuz yaKızlar nerdesiniz gece yatmak bilmiyonuz gündüz kalkmak bilmiyonuz evimi temizledim yemeğimi koydum miss accik kahve molası verdim :)
Tamm kuzum bugün rasiz ediyor ordan ora:)Yormadan yap bak bebisiniz nasıl bakalım bu gün
Bende düşünüyorum desem su dusunce olducek bigun beniBanada tüyo versene bu sicakta ne yemegi yapiyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?