- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.361
Sen bı ilk dondurma emojisinden kurtulan mamurumBilmiyorum dondurmaci dedi
Arkadaslar nerede oturuyorsunuz?Sen bı ilk dondurma emojisinden kurtulan mamurum
Ay hic sorma seneler önce demisdi nasil aklimda kaldiysaBu nasıl bir dondurmaciymiş
İzmirdeyim ben canımArkadaslar nerede oturuyorsunuz?
Hay senin dondurmacinadane koyuyomus bu dondurmanın içine neyin kafası bu
İyiymiş valla bende yeni bir olay sanmistimAy hic sorma seneler önce demisdi nasil aklimda kaldiysa
Sende öyle canimmAllah iyiliğini versin yaçok tatlısın
Hala etkisindesin biliyorum canımAy hic sorma seneler önce demisdi nasil aklimda kaldiysa
Hayir hayir ama bu sene annemler evin anahtarlarini aldilar ... mütahitle komsularla senelerdir bi tartisma halindeydiler... basima musallat olmaz umarim komsularİyiymiş valla bende yeni bir olay sanmistim
Ambulans çağıiir yerlerdeyimkiskandi heralde
Evet sadece komdulardan cekiniyorum beni bi köse sIkIstIrmasInlarHala etkisindesin biliyorum canım
İzmir'in neresi çok oluyorum ama bu aradaİzmirdeyim ben canım
İns.bu arada İzmir'in hangi semtindesinHayir hayir ama bu sene annemler evin anahtarlarini aldilar ... mütahitle komsularla senelerdir bi tartisma halindeydiler... basima musallat olmaz umarim komsular
Allah iyiliğini versinEvet sadece komdulardan cekiniyorum beni bi köse sIkIstIrmasInlaroracikta aglarim
Izmir degil antalyaİzmir'in neresi çok oluyorum ama bu arada
İns.bu arada İzmir'in hangi semtindesin
Yok canım Göztepe deyim ben sen nerde oturuyosunİzmir'in neresi çok oluyorum ama bu arada
İns.bu arada İzmir'in hangi semtindesin
Ya ciddiyim bir keresinde komsu kapimizi caldi birine cikolata getirionda baan niye getirmion diye bi tartisma cikmisdiAllah iyiliğini versinkoptum ben
Pardon cnmIzmir degil antalya
Ya ciddiyim bir keresinde komsu kapimizi caldi birine cikolata getirionda baan niye getirmion diye bi tartisma cikmisdi
K.maras benim gorumcecim ikiside İzmirde oturuyor ondan sordum cnm bir görümcem orada hemşireYok canım Göztepe deyim ben sen nerde oturuyosun
Himm nerde çalışıyor acaba :)K.maras Elbistan benim gorumcecim ikiside İzmirde oturuyor ondan sordum cnm bir görümcem orada hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?