- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.321
Inşallah yenersin canım Rabbim nadio eder herseyin hayırlısı bende 4 sene olcak evleneli s7an ilk olacak nasip ederse bir kaldı 3 dusukten sonraSağol cnm insaAllah alıştım sayılır,:)napam bende iki senedir bebek bekliyoruz tabiki hayırlısı herşeyin bende de pko olduğu için şuan tedavi surecindeyim klomen kullandım yarın doktorum ignemi vuracak ins.buyumusse benim küçük yumurtaciklarım:
İyiymiş mi ki desem bilemedimYanlız değilsin canım hoşgeldin aramızabu konudan muzdarip 3 kişisin burda
Kız ocu mu dedik nere kaciyon:)))Ce'eeee yapıp gidiyorum şimdilik ;-)
Amiiiin inşallah canımİyiymiş mi ki desem bilemedimrabbim sağsağlikli sıhhatli ewlatlar nasıp wtsin ins.
İns.canim rabbim zahmetsiz ewlatlar nasıp etsin.peygamberimizde (s.a.v)öyle dua edermiş Yarabbi zahmetsiz evlatlar ver diye.aminnnInşallah yenersin canım Rabbim nadio eder herseyin hayırlısı bende 4 sene olcak evleneli s7an ilk olacak nasip ederse bir kaldı 3 dusukten sonra
İns.canim rabbim zahmetsiz ewlatlar nasıp etsin.peygamberimizde (s.a.v)öyle dua edermiş Yarabbi zahmetsiz evlatlar ver diye.aminnn
Aminn cnmmHayırlısıyla nasip etsin Rabbim :)
O nekine :))Amiiiin inşallah canımkafamız dağılıyor burda diyer yerlerde bat hesaplamaktan beynim uyusuyodu
Aminnnnnİns.canim rabbim zahmetsiz ewlatlar nasıp etsin.peygamberimizde (s.a.v)öyle dua edermiş Yarabbi zahmetsiz evlatlar ver diye.aminnn
:) Hee :)) tamam kuzu :))adet günü bekleme canikom yaz bunlari
Burdayim kiz sana birsey sorucam. Biz bu sene annemin babamin yazlio dairesinde tatil yapicaz sence sorun cikar mi? Illegal olmaz demi? Bana bi dondurmaci sormusdu nerde kalion falan diye annemlerin evinde dedim oda dedi ki yeni yasa cikmis yasakmis falan ... kira ödesende ödemesende devlete vergi ödemeleei lazimmis annem gil ...... ay birseyler zirvaladi. Zaten komsularla iyi degiliz bizi ihbar edip hapise attirmasi maOeksuez kizz nirdesin
İnşallah sen benim gibi hirpalanmadan kalcan ilk ay felanO nekine :))
adet günü bekleme canikom yaz bunlari
Ne alaka canım annenin yanında kalıyorsun kimene ama yinede bilen birine sor mamurumBurdayim kiz sana birsey sorucam. Biz bu sene annemin babamin yazlio dairesinde tatil yapicaz sence sorun cikar mi? Illegal olmaz demi? Bana bi dondurmaci sormusdu nerde kalion falan diye annemlerin evinde dedim oda dedi ki yeni yasa cikmis yasakmis falan ... kira ödesende ödemesende devlete vergi ödemeleei lazimmis annem gil ...... ay birseyler zirvaladi. Zaten komsularla iyi degiliz bizi ihbar edip hapise attirmasi ma
Demi yaaa .. bos bos kafayi taktimNe alaka canım annenin yanında kalıyorsun kimene ama yinede bilen birine sor mamurum
Eee 4 senedir rütbeli olarak bebek istiyorum olsun okadar anam gevredi sorun bacım bilmediklerinizibende şimdi öğrenmiş oldum
Aksam yemeği hazırlığı tatlııışKız ocu mu dedik nere kaciyon:)))
Kuzu çok severim çocukları anne olmayı da çok istiyorumm inşallah :) ama ilk ay olmasınİnşallah sen benim gibi hirpalanmadan kalcan ilk ay felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?