- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.341
Aman herkes fazlasıyla konuyla alakadar sıkma canını sikayeş etseler bile misafiriz kimene de geçDemi yaaa .. bos bos kafayi taktim
İyiymiş ablacim sonra sora Sora başını agritmayalimEee 4 senedir rütbeli olarak bebek istiyorum olsun okadar anam gevredi sorun bacım bilmediklerinizi
2 ay olsunKuzu çok severim çocukları anne olmayı da çok istiyorumm inşallah :) ama ilk ay olmasın
Kuzum iğneden ilaçtan agrimis zaten sen sorsan neden agrisinİyiymiş ablacim sonra sora Sora başını agritmayalim
:)) hayırlısı İnşallahh :)2 ay olsun
Evde yırtmadıgm şey kalmadı dikş ögrencem diyeNe dikiş kiz ne yirtinn yine
Oy canım ya kıyamam ins.rabbim tez zamanda nasip eder canım inşallah.Kuzum iğneden ilaçtan agrimis zaten sen sorsan neden agrisin
:)))Evde yırtmadıgm şey kalmadı dikş ögrencem diyehahahaha söken diken bos kalmazmıs der annem hep o hesap oldu benmkş de
İçene bı evliliğe doyim diyon:)) hayırlısı İnşallahh :)
7-8 ay olsun yine de :))
Amin canım aminOy canım ya kıyamam ins.rabbim tez zamanda nasip eder canım inşallah.
Bıuık altından ne gülğyon kız
Öylede annem gil yurtdisindaAman herkes fazlasıyla konuyla alakadar sıkma canını sikayeş etseler bile misafiriz kimene de geç
İçene bı evliliğe doyim diyonne zaman olursa olsun ugrastirmasin kuzucum
Kuzu annen orda olmadan annenin evine gidemezmisin çok saçma hangi yasa diyo bunuÖylede annem gil yurtdisindayanliz olcaz orda ...
hayırlısıyla inşallah kuzum benim. İsteyen herkese nasip etsin Allah.
:)) kolay gelsin canımm bende çok severim öyle şeylerle uğraşmayı :) dikiş makinem yok o ayrı :))Bıuık altından ne gülğyon kız
Bilmiyorum dondurmaci dediKuzu annen orda olmadan annenin evine gidemezmisin çok saçma hangi yasa diyo bunu
Hay senin dondurmacinadaBilmiyorum dondurmaci dedi
Allah iyiliğini versin yaBilmiyorum dondurmaci dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?