- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.381
Niyeti nedir ki?niyeti başka niyeti ne o herkese var bana neden yok der gibi
Buca olması lazım tam bilmiyorum sormam lazım cnmHimm nerde çalışıyor acaba :)
O niye qııNiyeti nedir ki?Kolay kolay korkmam ama o kadinla apartmanda karsilasmiyim diye heralde yavas yavas iner cikarim
Bana ters taraftaBuca olması lazım tam bilmiyorum sormam lazım cnm
Ayn cnmmBana ters tarafta
Cok cazgir ... agizida bozuk ... benim agizinda laf yapmiyor elimden bir kaza cikacak diye korkuomO niye qııkomşunun beteri kötü oluyor ya
insaAllah olmazlar canimHayir hayir ama bu sene annemler evin anahtarlarini aldilar ... mütahitle komsularla senelerdir bi tartisma halindeydiler... basima musallat olmaz umarim komsular
Öle zamanlar ya sende bağır baş olmaz yada tutun bı yerlereCok cazgir ... agizida bozuk ... benim agizinda laf yapmiyor elimden bir kaza cikacak diye korkuom
Ya ben en iyisi türkce anlamiyoreeeeee komsiiii derimİn
insaAllah cnm olmazlar
Onlar nasıl komsıymus öyle çocuk gbç oturup ağlamış resmen bana ne banane bana da çikolata ver gbiCok cazgir ... agizida bozuk ... benim agizinda laf yapmiyor elimden bir kaza cikacak diye korkuom
Hahahahahahahahahahah tamam tutunurum hahahahaha bu cok iyidi hahahahahahaÖle zamanlar ya sende bağır baş olmaz yada tutun bı yerlere
Geldim balımByNkoaLa nerdesin kuzu
Yookkk ciddi ciddi kiziyorOnlar nasıl komsıymus öyle çocuk gbç oturup ağlamış resmen bana ne banane bana da çikolata ver gbihahahaha
Benim var da snr etti beni:)) kolay gelsin canımm bende çok severim öyle şeylerle uğraşmayı :) dikiş makinem yok o ayrı :))
Ben var gelmek Almanya'dan anlamamakYa ben en iyisi türkce anlamiyoreeeeee komsiiii derim
Tepindigini düşünsene kapıda koca kadın sus sana çikolata yok sen kazana düştün diyeceksinYookkk ciddi ciddi kiziyorhahaha keske aglasa hahahaha
Seni göremeyince olmuyorGeldim balım
Canım yaaa sımarırım bakSeni göremeyince olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?