- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.421
Zaten eve giremicekmisiz. Mütahitin borcu varmis elektrik ve suyu actiramamis babam ... insnmiyorum bit bu tatil icin 2000 € ödedik. Kaldikkk resmen ya insnmiyorummm elim ayagim titriyoorrrrrYaz dostm yaz
Giciklar önemli birsey varsa soyles8nler bizimkide birgun aramasin hemen bana dert yaniyor bende beni bile aramiyor diyorum korkusundan annesini arar 2 gunde gunde bir yoksam kurtulamaz dilinden engeli basar heryerden face instgr wapsab telefon birsey olduğunda bunu yapar:)oğlu neden telfnu acmıyprmus dedim uyuyor normal değil mi kaldır dedi kaldıramam sabaha kdr çalıştı dedim kızdı telefonu kapadı
Offf çok kötü olmuş bu yaaaZaten eve giremicekmisiz. Mütahitin borcu varmis elektrik ve suyu actiramamis babam ... insnmiyorum bit bu tatil icin 2000 € ödedik. Kaldikkk resmen ya insnmiyorummm elim ayagim titriyoorrrrr
Teşekkür ederim canım buyur sende naptin bakalım.Sohbetiniz bol olsun kızlar
İşi düşğnce arar beniGiciklar önemli birsey varsa soyles8nler bizimkide birgun aramasin hemen bana dert yaniyor bende beni bile aramiyor diyorum korkusundan annesini arar 2 gunde gunde bir yoksam kurtulamaz dilinden engeli basar heryerden face instgr wapsab telefon birsey olduğunda bunu yapar:)
Türk kahvesi içtim öylesine bakınıyordum canım sen nasılsın neler yapıyosunnCennetul Mualla napiyon nasılsın canım
Bendee kahramanmaras :)K.maras benim gorumcecim ikiside İzmirde oturuyor ondan sordum cnm bir görümcem orada hemşire
Tepindigini düşünsene kapıda koca kadın sus sana çikolata yok sen kazana düştün diyeceksin
Ay en iyisini yapiyorsun yok kiz bizimki acamyim bir tin laf tanrana belki bişi olmustur başına birsey gelmistir duymamaistir demez mudahane etmez engelelr ogun Dönüş yapmayim bazen gec duyuyom nerdesin duymuyonmu daha ilk aramayla zaten artik mesafekiyiz ole dusunuyorum yoksa 2 gunde bir ben beya o arardi o engeli astim şükür bisiyi kızdı yine heral 10 gün oldu konuşmayalı takmiyom artık kafam rahat herseyi o bikiyor aliniyor cokta yaşlı olsa 45 yasinda ama genclere tas cikartiyor işi gucu sostak medya ora ben kapattim 3 sene oldu ilk seneler wapsabda profil resmime esinle olana kiskanip engelleyip karisiyor bisi paylasayim aeada esimle ben nisbet yapiyormusim kaynanaya en sonda kapattim acmafim birdaha esimde var oda korkudan birseyimizi paylasamaz birkere arkadaslari falan eşli bir yere gittik kvlende küstuk esimde paylasmis birtane neler etti burnumuzdan getirdi bende ne paylasiyon basimi agritiyon dedim aslinda kötü biri olsam neler ederimde allaha havale dusun sorunlu yaniİşi düşğnce arar benioğluna ulaşamadıgında bende çoğunu açmam eşime derim hemen ara anneni beni arıyor amacı sensin valla ulaştrma bakanı gbç hşssedşyorm kendimi öyle
Afiyet olsun canım ben takikiyorum yemekler hazir esim gelmedi bekliyorum. Gelene kadar takilayim dedim:)Türk kahvesi içtim öylesine bakınıyordum canım sen nasılsın neler yapıyosunn
Kız ben inadına koyarm hem de nasıl koyarmAy en iyisini yapiyorsun yok kiz bizimki acamyim bir tin laf tanrana belki bişi olmustur başına birsey gelmistir duymamaistir demez mudahane etmez engelelr ogun Dönüş yapmayim bazen gec duyuyom nerdesin duymuyonmu daha ilk aramayla zaten artik mesafekiyiz ole dusunuyorum yoksa 2 gunde bir ben beya o arardi o engeli astim şükür bisiyi kızdı yine heral 10 gün oldu konuşmayalı takmiyom artık kafam rahat herseyi o bikiyor aliniyor cokta yaşlı olsa 45 yasinda ama genclere tas cikartiyor işi gucu sostak medya ora ben kapattim 3 sene oldu ilk seneler wapsabda profil resmime esinle olana kiskanip engelleyip karisiyor bisi paylasayim aeada esimle ben nisbet yapiyormusim kaynanaya en sonda kapattim acmafim birdaha esimde var oda korkudan birseyimizi paylasamaz birkere arkadaslari falan eşli bir yere gittik kvlende küstuk esimde paylasmis birtane neler etti burnumuzdan getirdi bende ne paylasiyon basimi agritiyon dedim aslinda kötü biri olsam neler ederimde allaha havale dusun sorunlu yani
Kiz napcammm on gün sonra ucuyoruzOfff çok kötü olmuş bu yaaa
Gştseydn belki daha kötü olacaktı bilemeyiz :/
iyi yapmışsın canımm bebiş nasıllAfiyet olsun canım ben takikiyorum yemekler hazir esim gelmedi bekliyorum. Gelene kadar takilayim dedim:)
Otel apart vs gibi yerler çok mu pahalı oraları düşünebilirsin kaç gün kalacaksnzKiz napcammm on gün sonra ucuyoruz
16 gün evet cok pahaliOtel apart vs gibi yerler çok mu pahalı oraları düşünebilirsin kaç gün kalacaksnz
İptal edip parayı geri alamıyorsun içinden cklmaz bir konu valla ;(16 gün evet cok pahaliay basim dönpyor
Hayir iptal edilmiyor ....İptal edip parayı geri alamıyorsun içinden cklmaz bir konu valla ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?