oğlu neden telfnu acmıyprmus dedim uyuyor normal değil mi kaldır dedi kaldıramam sabaha kdr çalıştı dedim kızdı telefonu kapadı
Giciklar önemli birsey varsa soyles8nler bizimkide birgun aramasin hemen bana dert yaniyor bende beni bile aramiyor diyorum korkusundan annesini arar 2 gunde gunde bir yoksam kurtulamaz dilinden engeli basar heryerden face instgr wapsab telefon birsey olduğunda bunu yapar:)

İşi düşğnce arar beni oğluna ulaşamadıgında bende çoğunu açmam eşime derim hemen ara anneni beni arıyor amacı sensin valla ulaştrma bakanı gbç hşssedşyorm kendimi öyle

İşi düşğnce arar beni oğluna ulaşamadıgında bende çoğunu açmam eşime derim hemen ara anneni beni arıyor amacı sensin valla ulaştrma bakanı gbç hşssedşyorm kendimi öyle
Ay en iyisini yapiyorsun yok kiz bizimki acamyim bir tin laf tanrana belki bişi olmustur başına birsey gelmistir duymamaistir demez mudahane etmez engelelr ogun Dönüş yapmayim bazen gec duyuyom nerdesin duymuyonmu daha ilk aramayla zaten artik mesafekiyiz ole dusunuyorum yoksa 2 gunde bir ben beya o arardi o engeli astim şükür bisiyi kızdı yine heral 10 gün oldu konuşmayalı takmiyom artık kafam rahat herseyi o bikiyor aliniyor cokta yaşlı olsa 45 yasinda ama genclere tas cikartiyor işi gucu sostak medya ora ben kapattim 3 sene oldu ilk seneler wapsabda profil resmime esinle olana kiskanip engelleyip karisiyor bisi paylasayim aeada esimle ben nisbet yapiyormusim kaynanaya en sonda kapattim acmafim birdaha esimde var oda korkudan birseyimizi paylasamaz birkere arkadaslari falan eşli bir yere gittik kvlende küstuk esimde paylasmis birtane neler etti burnumuzdan getirdi bende ne paylasiyon basimi agritiyon dedim aslinda kötü biri olsam neler ederimde allaha havale dusun sorunlu yani

Kız ben inadına koyarm hem de nasıl koyarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…