Ona neymiş ki hem o d akocasyla çekilsin koysun mesafe koy bence
Kiz zaten asiklar gibi elele her gun atar her yere aman kafam rahat sogudum zaten uzak kalmam en iyisi arada esimden bakarim wapsabim var oda bi engellemisti 1 sene oldu bende hoc ac demedim kafam çok agriyordu hergun kontrol edip cevrim icimi değilmi sürekli ona yazacam bikmistim kadam o konida rahat ama oteki gelinler olinca bakalım bana yaptığını yapcakmi esim wapsabina ikimizin fotosunu bile koyamaz engeller yoksa bizim fotomuzu koy laf carpar bişiler aman.

Ayy ne karışıyo her şeye öyle ya

Sağol canım amin. Salgın varmış galiba bugün de arkadaşım aradi onun da oğlu hasta olmuş çevremdeki çocukların neredeyse hepsi hasta

Ben hotelden tiksinen biriyim insnin 5 yildizli hotelde bile asla yüzümü yastiga koymam ........ napicam bilmiyorum kücücük bebekle hotel köselerinde tutarsakda dandik olucak .... bütün sene bu tatili bekledik
Bende senin gbiyim yatamam bir ara mecbur eşimle aparta çıkmıştı herseyimi götrmüştm nevresim yorgan battaniye çatal kasık bardak aklına gelebilecek ne varsa tencere bile sevmem ben herkesin kullandığı şeyleri yemeğe gittşgmz yerde bile kaşıkları catalları siler de kullanırm seni çok iyi anlıyorm çok zor Allah yardmcn olsn

Allah kmseye kıskançlık fesatlık vermesn valla çok zor

cok üzgünüm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…