- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.441
Kiz zaten asiklar gibi elele her gun atar her yere aman kafam rahat sogudum zaten uzak kalmam en iyisi arada esimden bakarim wapsabim var oda bi engellemisti 1 sene oldu bende hoc ac demedim kafam çok agriyordu hergun kontrol edip cevrim icimi değilmi sürekli ona yazacam bikmistim kadam o konida rahat ama oteki gelinler olinca bakalım bana yaptığını yapcakmi esim wapsabina ikimizin fotosunu bile koyamaz engeller yoksa bizim fotomuzu koy laf carpar bişiler aman.Ona neymiş ki hem o d akocasyla çekilsin koysun mesafe koy bence
Şükür canım iyi diyelim 1 ay kaldı inşallah nasip ederse Rabbimiyi yapmışsın canımm bebiş nasıll
Neresinde oturuyorsun cnm:)Bendee kahramanmaras :)
Ayy ne karışıyo her şeye öyle yaAy en iyisini yapiyorsun yok kiz bizimki acamyim bir tin laf tanrana belki bişi olmustur başına birsey gelmistir duymamaistir demez mudahane etmez engelelr ogun Dönüş yapmayim bazen gec duyuyom nerdesin duymuyonmu daha ilk aramayla zaten artik mesafekiyiz ole dusunuyorum yoksa 2 gunde bir ben beya o arardi o engeli astim şükür bisiyi kızdı yine heral 10 gün oldu konuşmayalı takmiyom artık kafam rahat herseyi o bikiyor aliniyor cokta yaşlı olsa 45 yasinda ama genclere tas cikartiyor işi gucu sostak medya ora ben kapattim 3 sene oldu ilk seneler wapsabda profil resmime esinle olana kiskanip engelleyip karisiyor bisi paylasayim aeada esimle ben nisbet yapiyormusim kaynanaya en sonda kapattim acmafim birdaha esimde var oda korkudan birseyimizi paylasamaz birkere arkadaslari falan eşli bir yere gittik kvlende küstuk esimde paylasmis birtane neler etti burnumuzdan getirdi bende ne paylasiyon basimi agritiyon dedim aslinda kötü biri olsam neler ederimde allaha havale dusun sorunlu yani
Sağol canım amin. Salgın varmış galiba bugün de arkadaşım aradi onun da oğlu hasta olmuş çevremdeki çocukların neredeyse hepsi hastaCanim çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin yavruya....hamilesin birdebenim kız da diş çıkartırken kusuyordu ..
Bizim kızda bugün ateşlendi yaa!! Duş aldırdım da fitil verdim.. Hasta olmaları ne zor !! Rabbim bütün hasta çocuklara şifalar versin inşAllah..
Ayy kötü olmuş ya. İnşallah halledersinzKiz napcammm on gün sonra ucuyoruz
Sağol canimKuzum ya çok geçmiş olsun
Ya hal olur ama hotel sevmiyorumAyy kötü olmuş ya. İnşallah halledersinz
Canim kilif falan al mecbur iptal edilmiyorsa paraniz bosa gitmesin kzuum biraz sabret birdaha opmaz bole umarim kuzumYa hal olur ama hotel sevmiyorumne güzel ev dururken ... cok aksi oldu
Kocam makarnayla kaldırdım bugün miskinligim üstümde birde kahveye gönderdim oh benden iyisi yokTeşekkür ederim canım buyur sende naptin bakalım.
Bende senin gbiyim yatamam bir ara mecbur eşimle aparta çıkmıştı herseyimi götrmüştm nevresim yorgan battaniye çatal kasık bardak aklına gelebilecek ne varsa tencere bile sevmem ben herkesin kullandığı şeyleri yemeğe gittşgmz yerde bile kaşıkları catalları siler de kullanırm seni çok iyi anlıyorm çok zor Allah yardmcn olsnBen hotelden tiksinen biriyim insnin 5 yildizli hotelde bile asla yüzümü yastiga koymam ........ napicam bilmiyorum kücücük bebekle hotel köselerinde tutarsakda dandik olucak ....bütün sene bu tatili bekledik
Elbistan değil kuzu ya çok deşifre etmiym kendimi :))Neresinde oturuyorsun cnm:)
Allah kmseye kıskançlık fesatlık vermesn valla çok zorKiz zaten asiklar gibi elele her gun atar her yere aman kafam rahat sogudum zaten uzak kalmam en iyisi arada esimden bakarim wapsabim var oda bi engellemisti 1 sene oldu bende hoc ac demedim kafam çok agriyordu hergun kontrol edip cevrim icimi değilmi sürekli ona yazacam bikmistim kadam o konida rahat ama oteki gelinler olinca bakalım bana yaptığını yapcakmi esim wapsabina ikimizin fotosunu bile koyamaz engeller yoksa bizim fotomuzu koy laf carpar bişiler aman.
Kız sen izmşr de oturmuyor musunElbistan değil kuzu ya çok deşifre etmiym kendimi :))
Bende senin gbiyim yatamam bir ara mecbur eşimle aparta çıkmıştı herseyimi götrmüştm nevresim yorgan battaniye çatal kasık bardak aklına gelebilecek ne varsa tencere bile sevmem ben herkesin kullandığı şeyleri yemeğe gittşgmz yerde bile kaşıkları catalları siler de kullanırm seni çok iyi anlıyorm çok zor Allah yardmcn olsn
Hiç uğramadımKız sen izmşr de oturmuyor musun
Anaaa ben seni neden izmirlş diye hattladm hatlar karstoHiç uğramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?