- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.461
Ahh canım yaa bende üzüldüm..cok üzgünüm suan
Bugün hepiniz her şeyimi karıştırdınızAnaaa ben seni neden izmirlş diye hattladm hatlar karsto
Hahahaha evli değilsin 8 yıldır sevgilin var onu biliyormBugün hepiniz her şeyimi karıştırdınız
:)) Senin evliliğin yeni mi peki :)Hahahaha evli değilsin 8 yıldır sevgilin var onu biliyorm
Inşaallah canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunŞükür canım iyi diyelim 1 ay kaldı inşallah nasip ederse Rabbim
6 yıllık evli:d:)) Senin evliliğin yeni mi peki :)
:) maşallah canım :)6 yıllık evli:d
Tütütütütü:) maşallah canım :)
Bi bilsem benden iyisi yok naoim huzursuzl7k olmasin aslinda okadar seye ragmen cekip giderimde yapmiyom egerki karsilik versem bende uyup fesatlik yapsam zaten birdaha bir araya gelinii bilmem oyuzden rabbim versin cezasini 3 gelin alcak daha onlardan ceker diyim nediyimAyy ne karışıyo her şeye öyle ya
Oh neguzel Kiz benimki bugün baya gec kaldı daha gelmedi.Kocam makarnayla kaldırdım bugün miskinligim üstümde birde kahveye gönderdim oh benden iyisi yok
Amin kuzum amin daha neler varda saysam iyi dayaniy9n dersin.Allah kmseye kıskançlık fesatlık vermesn valla çok zor
Amin canım benimInşaallah canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum guzelligim nerde bizim paspallarHoşgeldin canım
Geldim canım eşim çocukları uyutuyor bende kendime program yaptm
İhmal ediyonuz beni heeeGeldim canım eşim çocukları uyutuyor bende kendime program yaptm
Dinkenmeye cekildiler heral :) benimki daha gelmedi. Bende saej olmadigindan kapaniyor sarjda dolmuyor tel açık kapali dokuyor oda gec oluyor azcik dolup bakitom kapaniyo :)Hoşbuldum guzelligim nerde bizim paspallar
Ne programı giGeldim canım eşim çocukları uyutuyor bende kendime program yaptm
MuaahDinkenmeye cekildiler heral :) benimki daha gelmedi. Bende saej olmadigindan kapaniyor sarjda dolmuyor tel açık kapali dokuyor oda gec oluyor azcik dolup bakitom kapaniyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?