- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.481
Düzenli ev işi programıİhmal ediyonuz beni heeene programı bakim
Çok gerekli kesinlikleDüzenli ev işi programı
Ev işi yaa kuzum boldm gnlerr çocuklara zaman ayırma falanNe programı gi
Kız çok birikiyor bende biriktikce yapmıyorm en aznda düzenli hayat düznli is olur dişim bakalımÇok gerekli kesinlikle
Kuzum ev isi bitmez yap temizlik tine cocuklarla hafta sonlari esinle berabe rcocuklarla is yapma ozamanlari:)Ev işi yaa kuzum boldm gnlerr çocuklara zaman ayırma falan
Kız çok birikiyor bende biriktikce yapmıyorm en aznda düzenli hayat düznli is olur dişim bakalım
Tel kapanmazsa surekli uğrarim adamda yokken zaten geliyorum:)Muaahher daim bu kadın burda diyerleri yok
Tel kapanmazsa surekli uğrarim adamda yokken zaten geliyorum:)
Bizim bir hafta sonumuz yokkş balımKuzum ev isi bitmez yap temizlik tine cocuklarla hafta sonlari esinle berabe rcocuklarla is yapma ozamanlari:)
Kafaya koyayım yeter kiçok programlı gördüm sizi hanımefendi
Ahahhaha ozaman dene bakal8m programi yapacakmsiin aeada programin nasil diye sorarim hangi gubler cocujlarlasin:))))))Bizim bir hafta sonumuz yokkş balımadam üç gündüz evde gitmiyor ki ev kuşu
Her güm iki saat evde vakit bir saat dışarda vakit yazdımAhahhaha ozaman dene bakal8m programi yapacakmsiin aeada programin nasil diye sorarim hangi gubler cocujlarlasin:))))))
Delisin yemin ederim acaba bende bı gün temizliği programa dokermiyimKafaya koyayım yeter kiyaparım bilirsin deliyim gözü kara deliyim yakatm romayı da yakarım ben
Insallah hadi hairli olsun:)))Her güm iki saat evde vakit bir saat dışarda vakit yazdımbakalım sor canım bana da azim olur
Çok sükür azıcık beynimde catlaklok varDelisin yemin ederim acaba bende bı gün temizliği programa dokermiyim
Çocuk olursa bozde dokeriz belki :))Delisin yemin ederim acaba bende bı gün temizliği programa dokermiyim
Çok sükür azıcık beynimde catlaklok varçocuk olursa inşşşş en kısa zamanda olur amin o zaman koyarsın canım
Hadi bismillah bugün tam üç kere ev süpğrdümInsallah hadi hairli olsun:)))
Oy oy bu fenaymis cidden bacimHadi bismillah bugün tam üç kere ev süpğrdümsaksıda çiçek vardı onu dökmüşler toprak olmuş her yer , yemek yedik etraf ekmek kırıntısı olmuş onu süpürdüm de öğlen zaten süpğrmustm düşün artık :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?