- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.541
Hiç çıkmıyorsun ki efenimBen hep senin aklındayım :*
ailemin yanına gezmeye geldim küs ayrılmamiştik ama gecenlerde aramzda gecen bi mevzu yüzünden bana bozuk atıyo..altüstü konsere gittim ve ablamin canli video paylaşmasi üzerine esime yakalandimNeden ayrısınız ki asamadıgınız sorun ne erkekler öyle canım iki yanaş hemen dünyayı ben kurdum havalarına giriyorlar.. Bence ilgini çek üzerinden
Habersiz mi gittin kiailemin yanına gezmeye geldim küs ayrılmamiştik ama gecenlerde aramzda gecen bi mevzu yüzünden bana bozuk atıyo..altüstü konsere gittim ve ablamin canli video paylaşmasi üzerine esime yakalandim
Tamam canım görüşürüzKızlar esim yolda bende sofra kurayim gece imsallah gelirim dicem zaten kac oldu anca bukur 1 iki yi optum sizleri görüşmek üzere hayırlı bol sohbetler canlar
Kıskançlık sendromlu bir erkek daha.. Bence çok büyütülecek bçt konu değil insanız değişik şeyler aktiviteler yapabiliriz ne var yahu bunda bozuk atacak.haber vermiş miydiniz konsere gideceginiziailemin yanına gezmeye geldim küs ayrılmamiştik ama gecenlerde aramzda gecen bi mevzu yüzünden bana bozuk atıyo..altüstü konsere gittim ve ablamin canli video paylaşmasi üzerine esime yakalandim
Kuzuu burdayım ama erken kaçacam yine:) Napıyosunz :)
Kızlar esim yolda bende sofra kurayim gece imsallah gelirim dicem zaten kac oldu anca bukur 1 iki yi optum sizleri görüşmek üzere hayırlı bol sohbetler canlar
ayy gercekten sagolun ne diycegmi bilemiyorum hala iyi insanlar olmasına sasiriyorum desem yeridirSende ole canım hepimizin bu tarz konulari var gozden gecirip fikir aliriz içini dok acil inşallah bir yolu bulunur dogrumu yalnismi biliriz hayırlısı ile
SohbetKuzuu burdayım ama erken kaçacam yine:) Napıyosunz :)
Ne işler ceviriyon yumusum özlendin :)Kuzuu burdayım ama erken kaçacam yine:) Napıyosunz :)
Kız ben kocama bu kdr iltifat etmşyorm ahahhahahaHiç çıkmıyorsun ki efenim
izin vermycegni bildgim için sölemedim kırk yılın basında bi kendim için bsy yaptım ayrıca cok eğlendimKıskançlık sendromlu bir erkek daha.. Bence çok büyütülecek bçt konu değil insanız değişik şeyler aktiviteler yapabiliriz ne var yahu bunda bozuk atacak.haber vermiş miydiniz konsere gideceginizi
Bırak o adamıKız ben kocama bu kdr iltifat etmşyorm ahahhahaha
Eglendşysen o anın tadını çıkar , onsuz ve haber vermediğin için bozuk atıyordur bende atardım eşime öyle bşsey olsa sen yine gönlünü al eşin sonuçta , ama sakince güzel güzel konuşarakizin vermycegni bildgim için sölemedim kırk yılın basında bi kendim için bsy yaptım ayrıca cok eğlendim
Ayy kuzu bende oldum. Çok iştahsızım ve nefesim çok daralıyo şu ara. Muhabbetinizi bölüyorum arkadan gelip ama napiymmmmKarnım ağrıyor kuzu regli oldum tatlı aseriyorum fenalardayim
Takma ozaman yaptığın hiç bişi den pismanmis gibi durma karşısında ablanla gitmişim ne oluyo toromanaizin vermycegni bildgim için sölemedim kırk yılın basında bi kendim için bsy yaptım ayrıca cok eğlendim
Ahhahahahagah kuma gelememBırak o adamısenin senelerdir beklediğin benim
Ben acimi burda dindiriyorum kuzumAyy kuzu bende oldum. Çok iştahsızım ve nefesim çok daralıyo şu ara. Muhabbetinizi bölüyorum arkadan gelip ama napiymmmm
Biz süperizenerjiniz cok güzel inanin hemen modumu etkiledi ohh beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?