Neden ayrısınız ki asamadıgınız sorun ne erkekler öyle canım iki yanaş hemen dünyayı ben kurdum havalarına giriyorlar.. Bence ilgini çek üzerinden
ailemin yanına gezmeye geldim küs ayrılmamiştik ama gecenlerde aramzda gecen bi mevzu yüzünden bana bozuk atıyo..altüstü konsere gittim ve ablamin canli video paylaşmasi üzerine esime yakalandim

ailemin yanına gezmeye geldim küs ayrılmamiştik ama gecenlerde aramzda gecen bi mevzu yüzünden bana bozuk atıyo..altüstü konsere gittim ve ablamin canli video paylaşmasi üzerine esime yakalandim
Kıskançlık sendromlu bir erkek daha.. Bence çok büyütülecek bçt konu değil insanız değişik şeyler aktiviteler yapabiliriz ne var yahu bunda bozuk atacak.haber vermiş miydiniz konsere gideceginizi

Kızlar esim yolda bende sofra kurayim gece imsallah gelirim dicem zaten kac oldu anca bukur 1 iki yi optum sizleri görüşmek üzere hayırlı bol sohbetler canlar
Sende ole canım hepimizin bu tarz konulari var gozden gecirip fikir aliriz içini dok acil inşallah bir yolu bulunur dogrumu yalnismi biliriz hayırlısı ile
ayy gercekten sagolun ne diycegmi bilemiyorum hala iyi insanlar olmasına sasiriyorum desem yeridir

Kıskançlık sendromlu bir erkek daha.. Bence çok büyütülecek bçt konu değil insanız değişik şeyler aktiviteler yapabiliriz ne var yahu bunda bozuk atacak.haber vermiş miydiniz konsere gideceginizi
izin vermycegni bildgim için sölemedim kırk yılın basında bi kendim için bsy yaptım ayrıca cok eğlendim

izin vermycegni bildgim için sölemedim kırk yılın basında bi kendim için bsy yaptım ayrıca cok eğlendim
Eglendşysen o anın tadını çıkar , onsuz ve haber vermediğin için bozuk atıyordur bende atardım eşime öyle bşsey olsa sen yine gönlünü al eşin sonuçta , ama sakince güzel güzel konuşarak üzerine gitme az kalan öyle yatın veya yarından sonra yaz ara sor bana göre anca sakinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…