- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.501
Ayy tam cuurcuna desene kız iyi delirmekte haklisin desene tatlı minnoslarHadi bismillah bugün tam üç kere ev süpğrdümsaksıda çiçek vardı onu dökmüşler toprak olmuş her yer , yemek yedik etraf ekmek kırıntısı olmuş onu süpürdüm de öğlen zaten süpğrmustm düşün artık :d
Napim kuzu rutine bağladım süpürgeyle ask yasıyormOy oy bu fenaymis cidden bacim
Geldim bacım kahveler duvarda kaldı yalnız
Burdada içeriz elbet :)Geldim bacım kahveler duvarda kaldı yalnız
Bazen diyorum bir daha bu yaslarna gelmeyecekler bazen de diken diken oluyor saclarmAyy tam cuurcuna desene kız iyi delirmekte haklisin desene tatlı minnoslar
Hoşgeldin canım iyi gelmedigimiz hiç bişi yokiyi geceler canım sıkkın ama iyi gelirmi burası bilmem.. attım kendmi işte
Hosgeldn hayırdır inş..iyi geceler canım sıkkın ama iyi gelirmi burası bilmem.. attım kendmi işte
İçelim guzelleselim hobaaaaaBurdada içeriz elbet :)
Haklısın canım rabbim yokluklrini gostermesin inşallah o yaslardanda geçerler elbet kademe kademe:)Bazen diyorum bir daha bu yaslarna gelmeyecekler bazen de diken diken oluyor saclarm
Aynen kuzumHaklısın canım rabbim yokluklrini gostermesin inşallah o yaslardanda geçerler elbet kademe kademe:)
amaann genel karı koca meseleleri işteHosgeldn hayırdır inş..
KıyamamBazen diyorum bir daha bu yaslarna gelmeyecekler bazen de diken diken oluyor saclarm
İçelim anamİçelim guzelleselim hobaaaaa
Gül bana gül basına gelsin inşşşşşKıyamam
Salla kocayı hepşmzde var o dert canımamaann genel karı koca meseleleri işte
Kiz senide beklettim desene kahvelerle oh misss ellerine sağlık canomGeldim bacım kahveler duvarda kaldı yalnız
Derdine derman oluriz kuzum tabiq gel acilirsin canim. Hoşgeldiniyi geceler canım sıkkın ama iyi gelirmi burası bilmem.. attım kendmi işte
Karnım ağrıyor kuzu regli oldum tatlı aseriyorum fenalardayimGül bana gül basına gelsin inşşşşşrabiim ikişer üçer versn ( beddua değil güzel dua )
Ben çok taylıyımdiır meselaKarnım ağrıyor kuzu regli oldum tatlı aseriyorum fenalardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?