- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.561
Hoşgeldin canım. İtina ile dert ortağı olunurbir haftadir ayriyiz ailemin yanındayım öncesinde de soguk davranıyordum uyuzlukları yüzünden.. az önce msj attm aldim cvbmi oturdum yerime..inanrmisin kendmi yaklasmaya zorlarken ben adamın k.çı kalktı
Her türlü alicam seniiAhhahahahagah kuma gelemem
dimiiii uyuz işte hatta az gelir benm kocam gercek bir öküz halbuki kendisi o kadar serbest yasiyorki artık ondan gizli yaptıgım herseyden haz alıyorumTakma ozaman yaptığın hiç bişi den pismanmis gibi durma karşısında ablanla gitmişim ne oluyo toromana
Ben şahidim oluyorlar bitaneciklerimHoşgeldin canım. İtina ile dert ortağı olunur
Bilerek yoldan çıkarır pislik adam seni senidimiiii uyuz işte hatta az gelir benm kocam gercek bir öküz halbuki kendisi o kadar serbest yasiyorki artık ondan gizli yaptıgım herseyden haz alıyorum
hoşbuldum canm gercekten bu kadar enerji dolu insanın içine düşmek tesaduf olamazHoşgeldin canım. İtina ile dert ortağı olunur
AboowwHer türlü alicam senii
Kuzumm ya aşkla konuşuyodumNe işler ceviriyon yumusum özlendin :)
aynen öleeeBilerek yoldan çıkarır pislik adam seni seni
Bende sizi özledimmmNe işler ceviriyon yumusum özlendin :)
Yesinler senim aşkınıKuzumm ya aşkla konuşuyodum
Bende geldim kaça kaçaBen acimi burda dindiriyorum kuzum
aşk mı o neydiki tanıdık geliyor eskilerdenYesinler senim aşkınıyani sevgi anlamında yanlış saapılmasn çok güzel asıksonız o anlamda
:) maşallah bize :))hoşbuldum canm gercekten bu kadar enerji dolu insanın içine düşmek tesaduf olamaz
Valla ben yeniyor diye bilşyormaşk mı o neydiki tanıdık geliyor eskilerden
Yesinler senim aşkınıyani sevgi anlamında yanlış saapılmasn çok güzel asıksonız o anlamda
aynen o hesapValla ben yeniyor diye bilşyormaşk r tosttur ye ye osdur
Heh oldun sen tamamaşk mı o neydiki tanıdık geliyor eskilerden
Ahahhahaha aynen yaa yanlış anlaşılabilir falan diye acklıyormKızz hep bu bdv bize kırk kere açıklama yapma gereği hissettiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?