- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.521
Seni kocan yisiiinBen çok taylıyımdiır mesela
Geçmiş olsun canmmm
kız kahve diyor sen ne iciyon anca iç emii:)))))İçelim anam
Annis valla Nescafe iciyom :)kız kahve diyor sen ne iciyon anca iç emii:)))))
bir haftadir ayriyiz ailemin yanındayım öncesinde de soguk davranıyordum uyuzlukları yüzünden.. az önce msj attm aldim cvbmi oturdum yerime..inanrmisin kendmi yaklasmaya zorlarken ben adamın k.çı kalktıSalla kocayı hepşmzde var o dert canımkoca kocattıyor
Biz aciyiz malesef :)))Ben çok taylıyımdiır mesela
Geçmiş olsun canmmm
Ahahahsh sus kız ayıpSeni kocan yisiiinsaol bacım bnim
Sen mi acısın tatlılık akıyor sendenBiz aciyiz malesef :)))
valla kocaltyorSalla kocayı hepşmzde var o dert canımkoca kocattıyor
Hamilelikte icmem ama nadirAnnis valla Nescafe iciyom :)
Sana zaten süt var heveslenme :)Hamilelikte icmem ama nadir
sagolun canlar yaa ne kadar tatlisinizKiz senide beklettim desene kahvelerle oh misss ellerine sağlık canom
Derdine derman oluriz kuzum tabiq gel acilirsin canim. Hoşgeldin
Neden ayrısınız ki asamadıgınız sorun ne erkekler öyle canım iki yanaş hemen dünyayı ben kurdum havalarına giriyorlar.. Bence ilgini çek üzerindenbir haftadir ayriyiz ailemin yanındayım öncesinde de soguk davranıyordum uyuzlukları yüzünden.. az önce msj attm aldim cvbmi oturdum yerime..inanrmisin kendmi yaklasmaya zorlarken ben adamın k.çı kalktı
Canim hiç üzülme eger mutlu etmiyorsa sucluysada o dolansin adamin umrunda değil demek inşallah düzelir.valla kocaltyor
Benimde artık sen gelcenTatlıcı diyince aklıma bilic geldi
Ben hep senin aklındayım :*Benimde artık sen gelcen
Sende ole canım hepimizin bu tarz konulari var gozden gecirip fikir aliriz içini dok acil inşallah bir yolu bulunur dogrumu yalnismi biliriz hayırlısı ilesagolun canlar yaa ne kadar tatlisinizhoşbuldum bu arada
Canım kaçan kovalaniri oynuyodur sal birazbir haftadir ayriyiz ailemin yanındayım öncesinde de soguk davranıyordum uyuzlukları yüzünden.. az önce msj attm aldim cvbmi oturdum yerime..inanrmisin kendmi yaklasmaya zorlarken ben adamın k.çı kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?