- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.601
Öyle deme yinede canikom incir çekirdeğini doldurmaz tartismanizümitsiz bi sekilde denerim çünkü yıldırdı beni herseyden
az sey yasamadim inanki biraz derdimi döktüm bdv ye birazını yuttum öyle gecti günler ama artık eski ben değilim olamamÖyle deme yinede canikom incir çekirdeğini doldurmaz tartismaniz
Sorununu bilemem canım okumadım ama senden önemli KİMSE yok çocuğun var mıaz sey yasamadim inanki biraz derdimi döktüm bdv ye birazını yuttum öyle gecti günler ama artık eski ben değilim olamam
az önce okudumÖyle deme yinede canikom incir çekirdeğini doldurmaz tartismaniz
var bir yasindaSorununu bilemem canım okumadım ama senden önemli KİMSE yok çocuğun var mı
Bak tutunucak dalin var konsere gitmene kızmış belki yanında olmayı istiyodu belki kafasında başka bişi vardı soğudum deme hemencik kuzucum evlilikte bı kere soğukluk girince isinmiyoaz önce okudum
var bir yasinda
haklısında o sogukluk bana girdi ben kendmi zorlasamda adamda iş yok gerci onunda hali haline uymuyor bazen iyi bazen kötü..yine biz kadınlara iş düşüyor ama direnişlerden cok yoruldum kendi haline bıraktim içimden hiç bsy gelmyor..kendmi yapici olmağa zorlasamda en sonki gbi ters tepiyorBak tutunucak dalin var konsere gitmene kızmış belki yanında olmayı istiyodu belki kafasında başka bişi vardı soğudum deme hemencik kuzucum evlilikte bı kere soğukluk girince isinmiyo
Biraz kendi haline bırakhaklısında o sogukluk bana girdi ben kendmi zorlasamda adamda iş yok gerci onunda hali haline uymuyor bazen iyi bazen kötü..yine biz kadınlara iş düşüyor ama direnişlerden cok yoruldum kendi haline bıraktim içimden hiç bsy gelmyor..kendmi yapici olmağa zorlasamda en sonki gbi ters tepiyor
Biraz kendi haline bırakkendinle bebisinle ilgilen umursamadigini anlasın şimdi yap bakım kendine bir keyif kahvesi
aynen asla mahvetmesne izin vermycem hiçbsyiBiraz kendi haline bırakkendinle bebisinle ilgilen umursamadigini anlasın şimdi yap bakım kendine bir keyif kahvesi
Yaa bak geliyon kendine yavaş yavaşaynen asla mahvetmesne izin vermycem hiçbsyi
aman fazla ilgilenme benden sölemesi
Nereye kacıyon hemenBen artik kaciyom kızlar kimseden çit çıkmıyor yarın görüşürüz iyi geceleer
Hayırlı sabahlar cnnm akşam erken yattık şuan doktora gidecrm bakalım benim keratalarim buyumusmuHoşgeldin canım
Günaydın canlarimmmmHayırlı sabahlar cnnm akşam erken yattık şuan doktora gidecrm bakalım benim keratalarim buyumusmu
Hatunum dün gece geldin bende sıkıldım çıktım canikoNereye kacıyon hemen
Tamam canimcim bu gün bol bol konuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?