- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.641
İnş kötü bisey çıkmaz canımHa bide dua edin arkadaşlar annemin kalbi ağrıyodu inşallah kötü bi şey yokturameliyat demişti inşallah gerek kalmaz. Dua bekliyorum sizden.
Ha bide dua edin arkadaşlar annemin kalbi ağrıyodu inşallah kötü bi şey yokturameliyat demişti inşallah gerek kalmaz. Dua bekliyorum sizden.
Bende bende çok gayretteym bakalım ne zaman kalkıcam işlern basınaHayırlı bereketli gunler cumleten.. temizlige baslama gayreti icerisindeyim bana da dua edin emi
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bisi yoktur saglikli huzur diliyorum annene.Ha bide dua edin arkadaşlar annemin kalbi ağrıyodu inşallah kötü bi şey yokturameliyat demişti inşallah gerek kalmaz. Dua bekliyorum sizden.
Saol canımcımHepinize kolay gelsin bacilar:))
Kiminle eee !!! Gulom yalan o rüyalar :))Öptüm hepinizi bebişler kendinize dikkat edin. Mutlu huzurlu bi gün bekliyo olsun inşallah bizleri.
Aa ne dicemEternaaLLove rüyamda aldatılıyorum karmakarışık şeyler gördüm :)) hayırdır inşallah. İçim paramparça olmuştu. Uyandığımda derin bi nefes aldım onu hatırlıyorum kötüydüm :)
Azcık tavır yapiym ona
Duamsasin canım bnim inşallah bisiy olmadan cikarsinizHa bide dua edin arkadaşlar annemin kalbi ağrıyodu inşallah kötü bi şey yokturameliyat demişti inşallah gerek kalmaz. Dua bekliyorum sizden.
Aynn cnmm merak ettik bu kız hala dondurmacı amcaya takildimi dedikMerhaba kizlar :))) biraz para ödeyip tatili kisalttik ve bir hotel tuttuk :)) baya oaramizdan olduk ama hal oldu yani belki merak etmisinizdir
HahahahayyyAynn cnmm merak ettik bu kız hala dondurmacı amcaya takildimi dedik
Oh iyi oldu canım rahatlamissindirMerhaba kizlar :))) biraz para ödeyip tatili kisalttik ve bir hotel tuttuk :)) baya oaramizdan olduk ama hal oldu yani belki merak etmisinizdir
Ben uzanıyorum cnm.EternaaLLove Eses07 @_nurunnisa_ T Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya N Nuurrr22 H Huma Gulsum Oeksuez sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek Ehlimuhabbet bulca ByNkoaLa 38his Psikolojik Deliii @MAL KABUL @V u s k a kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Geçmiş olsun canım umarim biran once atlatirsin toparlanip eski hakine donersin Rabbim kolaylik versin.yatıyorum canım kanamam çok yoğun Karnım ağrıyor
Ayni bende islerim var niyeyse yapmak istemiyorum hep bi girisecem yok bayramda geliyor bi genele giremedim topluyom heryeri ama bana sor uyuşukluk uzerimde yarına kaldı yine genel islerim.Ben uzanıyorum cnm.
Sen ne yapıyorsun. Bebiş nasıl,??
Napim canım uzaniyorum valla daha kalkamadım halim yok birazEternaaLLove Eses07 @_nurunnisa_ T Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya N Nuurrr22 H Huma Gulsum Oeksuez sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek Ehlimuhabbet bulca ByNkoaLa 38his Psikolojik Deliii @MAL KABUL @V u s k a Tugcemustafa Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?