dimiiii uyuz işte hatta az gelir benm kocam gercek bir öküz halbuki kendisi o kadar serbest yasiyorki artık ondan gizli yaptıgım herseyden haz alıyorum
Ama seni demekki okadar sıkıp Yıldırımiski bole bir ise kalkıştın oda keyof yaoiyor zaten bieaz uzak dur bakalim cocukda var elbet ne tapacak eger konuşma fırsatı olursa haklısın hata yaptim ama anla beni kendin keyif herseyi yapiyorsun ustelik ablam vardı bunaldım degisijlik istedim falan konusursaniz baktın havasi yüksek sende onun sana ilgisiz ligi kendi keyfini vs olanlari vur yuzune normal kinusarak tartismadan

günaydin kizlaaaaar biz uyandik
Günaydın balimmm
Hayırlı sabahlar cnnm akşam erken yattık şuan doktora gidecrm bakalım benim keratalarim buyumusmu
Günaydın canım buyurler anlamaSin goz açıp kapayincaya kadar:)

konusabilirsek söylerim bunları ama bi süre uzak kalmak en iyisi..geleli bir hafta oldu ilk adımı ben attım bu saatten sonra asla ilk konusan ben olmycam...konser fotolarını görünce kudurdu zaten ohh olsun makyajımdan duruşuma kadar herseyin lafını etti..bana hiç evli çocuklu gibi değilsin dedi asıl bnm onu affetmemem lazım

Bekarlarmi yapiyor makyasi eglenmeye gitmissin zaten boşver egerk8 hataları varsa tabi erkekler herseyi yaoar ama kadınlar asla bunu herkes esittir bir yerde deyip duzeltmek lazım aynen denemissin sende uzak dur bakalim umursama o dayanamayip umarim döner.

İns.xnm

Öptüm hepinizi bebişler kendinize dikkat edin. Mutlu huzurlu bi gün bekliyo olsun inşallah bizleri.

Aa ne dicem EternaaLLove rüyamda aldatılıyorum karmakarışık şeyler gördüm :)) hayırdır inşallah. İçim paramparça olmuştu. Uyandığımda derin bi nefes aldım onu hatırlıyorum kötüydüm :)

Azcık tavır yapiym ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…