- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.661
Tatil tatildir tadını çıkarMerhaba kizlar :))) biraz para ödeyip tatili kisalttik ve bir hotel tuttuk :)) baya oaramizdan olduk ama hal oldu yani belki merak etmisinizdir
Bende simdi uzanicamEternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ @Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca ByNkoaLa @38his @EyyyYar @MAL KABUL @V u s k a @Tugcemustafa @Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Tak ederimmmmm canimmTatil tatildir tadını çıkar
İyi bari canım halletmişsinşzMerhaba kizlar :))) biraz para ödeyip tatili kisalttik ve bir hotel tuttuk :)) baya oaramizdan olduk ama hal oldu yani belki merak etmisinizdir
EternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ @Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca ByNkoaLa @38his @EyyyYar @MAL KABUL @V u s k a @Tugcemustafa @Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Eveeet ama yinede icim buruk ... annemle babamla aram hic iyi degil. Sanki eve girmemeiz icin yalan söyledir gibi ama günahlarini almiyim. Beni güldür birazİyi bari canım halletmişsinşz
Yok artık anne baba yapmaz öyle şeyler yaa kötü düşünme salla yavrumEveeet ama yinede icim buruk ... annemle babamla aram hic iyi degil. Sanki eve girmemeiz icin yalan söyledir gibi ama günahlarini almiyim. Beni güldür biraz
Ahahah boşver siz kendi keyfinize bakın careler tukenmez:)Eveeet ama yinede icim buruk ... annemle babamla aram hic iyi degil. Sanki eve girmemeiz icin yalan söyledir gibi ama günahlarini almiyim. Beni güldür biraz
Bende bisi yapasim yok yawÖmür biter iş bitmezenerjin bitti birazdan pazara gidicem
Aksam program yaptm ya uyuyorum bakalımAhahah boşver siz kendi keyfinize bakın careler tukenmez:)
Bende bisi yapasim yok yaw
Hiç sorma kuzu bendede var oNapim canım uzaniyorum valla daha kalkamadım halim yok biraz
Kesin uyursun 6tidaAksam program yaptm ya uyuyorum bakalım6 gibi çocukları dışarı cıkarcam 6 da beni buralarda görürseniz gömün
Saol bebek desteğin harikaKesin uyursun 6tida))
Dost aci soylerSaol bebek desteğin harika
Bak bak senDost aci soyler
Uyu kuzum uyu çocukları yatirirken hemn sende bi devril bende isterim tabeq :))Bak bak sensöyleyen sen ol canım ayıp ediyorsun ama uyumucam hıh
Ah ah ne uyuması kuzuUyu kuzum uyu çocukları yatirirken hemn sende bi devril bende isterim tabeq :))
Yok artık anne baba yapmaz öyle şeyler yaa kötü düşünme salla yavrum
Gel gıdıklayayım
Ahahah boşver siz kendi keyfinize bakın careler tukenmez:)
Bende bisi yapasim yok yaw
Pazara gitmek için oturan boğanın kalkmasını beklşyormDaha daha naptiniz napcaniziyiki varsiniz
HahahahahaPazara gitmek için oturan boğanın kalkmasını beklşyorm
6 dan 10 gectii 10dan 1 re geceriz:))Ah ah ne uyuması kuzuama aksam 10 da kesin bayılcam be özleyin anacm sksmmdsmsmsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?