- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.761
Hayir asla demedi ... ben annemi cok seviyorum biliomusun cidden tüm kalbimle cok düskünümdür ona ... 6 aydir yüzünü görmüyorum ...Oy kıyamam ya. Tabiki insanın ailesinin böyle yapması çok üzücü. Öncesinde bi şey demişler miydi gitmeyin gibi. Yani belkide alakaları yoktur dicem
Zararı olur diye almadım ama biraz daha zorlarsa alcam canımAgri kesici alsana ... benimde ilk iki gün sancili geciyor baya
Suyla falan uğraştıysan ondan da olurr kuzu bence. Cereyan falan da etkilerDemiyom bı canım bacaklarımda titriyor ya bu ay bı değişik oldu
Evet bana ders vermeye calisiyor ama benim kücük bebegin var suan muhtacdim o eve ... yapmasaydi iyidi ama hislerim öyle diyor ve cogu zaman hislerim yaniltmaz beni ...Kıyamam sana ben sen öyle kuruyosundur canım annem neden istemesin ki seni aranızdaki sorunu bilemem ama nolursa olsun sen onun evladısin belki tavır yapiyodur aklınca
Kesin al bence benim bacaklarim ilk iki gün titriyor tutmuyor resmenZararı olur diye almadım ama biraz daha zorlarsa alcam canım
Görüşmeme sebebiniz ne ki canım. Bilmiyorum ki inşallah onlarla alakalı değildir ya eve girememenizHayir asla demedi ... ben annemi cok seviyorum biliomusun cidden tüm kalbimle cok düskünümdür ona ... 6 aydir yüzünü görmüyorum ...
Inşallah bu defa yanılırsın kuzumEvet bana ders vermeye calisiyor ama benim kücük bebegin var suan muhtacdim o eve ... yapmasaydi iyidi ama hislerim öyle diyor ve cogu zaman hislerim yaniltmaz beni ...
Insallah öyle degildir. Arastirmakta istemiyorum cünkü gercekten öyle olmasindan korkuyorum... yengemden ötürü tartisma yasadik ...Görüşmeme sebebiniz ne ki canım. Bilmiyorum ki inşallah onlarla alakalı değildir ya eve girememeniz
Sen hafiften hafiften gönlünü yap haklida olsan annen sonuçta ada sana bu durumu yaşattığı için üzülüyodur eminimEvet bana ders vermeye calisiyor ama benim kücük bebegin var suan muhtacdim o eve ... yapmasaydi iyidi ama hislerim öyle diyor ve cogu zaman hislerim yaniltmaz beni ...
Insallah canim insallah sindiremem yoksa...Inşallah bu defa yanılırsın kuzum
Saldım valla kuzu ne ev ne yemek bı günlük umrumda değilSuyla falan uğraştıysan ondan da olurr kuzu bence. Cereyan falan da etkiler
Ömür biter iş bitmezEternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ @Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca @RoSsSs @38his @EyyyYar @MAL KABUL mahperi hatun @Tugcemustafa @Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Mazejik var keser diyolar ama içim miKesin al bence benim bacaklarim ilk iki gün titriyor tutmuyor resmen
Inşallah düzelir aranız. Düşkünsen de çok ağırına gidiyodur başkası yüzünden kötü olmakInsallah öyle degildir. Arastirmakta istemiyorum cünkü gercekten öyle olmasindan korkuyorum... yengemden ötürü tartisma yasadik ...
Hemde nasilInşallah düzelir aranız. Düşkünsen de çok ağırına gidiyodur başkası yüzünden kötü olmak
O bende oek tesir etmiyor ben hep iki tane paracetamol aliyorum ...Mazejik var keser diyolar ama içim mi
Yengem yok ama bı ailede mutlaka ortalık karıştıran bı yenge var yaInsallah öyle degildir. Arastirmakta istemiyorum cünkü gercekten öyle olmasindan korkuyorum... yengemden ötürü tartisma yasadik ...
Yoluna girer umarım canımHemde nasil
İçtim valla artık kesilirse kesilsinO bende oek tesir etmiyor ben hep iki tane paracetamol aliyorum ...
Hadi bismillahİçtim valla artık kesilirse kesilsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?