Oy kıyamam ya. Tabiki insanın ailesinin böyle yapması çok üzücü. Öncesinde bi şey demişler miydi gitmeyin gibi. Yani belkide alakaları yoktur dicem
Hayir asla demedi ... ben annemi cok seviyorum biliomusun cidden tüm kalbimle cok düskünümdür ona ... 6 aydir yüzünü görmüyorum ...

Kıyamam sana ben sen öyle kuruyosundur canım annem neden istemesin ki seni aranızdaki sorunu bilemem ama nolursa olsun sen onun evladısin belki tavır yapiyodur aklınca
Evet bana ders vermeye calisiyor ama benim kücük bebegin var suan muhtacdim o eve ... yapmasaydi iyidi ama hislerim öyle diyor ve cogu zaman hislerim yaniltmaz beni ...

Evet bana ders vermeye calisiyor ama benim kücük bebegin var suan muhtacdim o eve ... yapmasaydi iyidi ama hislerim öyle diyor ve cogu zaman hislerim yaniltmaz beni ...
Sen hafiften hafiften gönlünü yap haklida olsan annen sonuçta ada sana bu durumu yaşattığı için üzülüyodur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…