- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.981
Beğendim kuzuEvet bende bazen kendimi kaybediyoeum demin baya up uzun bir yorum yaptim
Hamileligin nasil geciyor kuzu? Bu sicakta zorluk cekiosundur ya kiymamaBizim burası her telden
Bilmiyorum hiç onuuKova kadin nasil oluyorrrrr ? Bilen varmiii
Oy meleğim ya :) kaç yaşındaydı :)Benimkide aşırı merhametli şuan çok sakinleri ya bende bı an patlayıp açılacağını düşünüyorum büyüdükçe bende öyle olmuştum çünkü :)
GördümmmmmmBeğendim kuzukıyamam yazdım da sildim sonra konuya yorum yazmak istemedim sabote etmiyim milletin konusunu :)
Bende yay burcuyumBilmiyorum hiç onuu
Hem de ne sicakHamileligin nasil geciyor kuzu? Bu sicakta zorluk cekiosundur ya kiymama
Şuan 9 yaşında kardeşlerinin üzerine titrer onları beslemeye çalışır illaki okulda yeidginden pay ayırır onlara da getiririm falan çok merhametli :)Oy meleğim ya :) kaç yaşındaydı :)
Kocam yayBende yay burcuyum
Aynen kız okumak en güzel şey. Tabi size takıldığımdan beri kitaplardan uzak kaldim orasi ayriAnaa analı oğullu aslansınız minik meleklerim le :)) başağı da çok bilmiyorum kuzu ya ama okumayı sevdiğini biliyorum :) öğrenmeyi okumayı sever :)
Bilmiyorum ki kuzu bende aynı şeyleri hissederdim yerinde olsam :) bende yalnız hissederdim :) tabi denk gelmiş olabilir özellikle yapmıştır demem ama benimle de ilgilenilsin kim istemez ki :)Gördümmmmmmbencilmiyim sence? Ben cünkü o ablayi anliya biliyorum bi yandan ...
Allah yardimcin olsun klimayi iyi düsünmüssünHem de ne sicakyatak odasına klima taktırdım bu sene biraz daha rahat ettim yoksa hiç uyuyamazdim. Ben hatayda yaşıyorum aşırı nem var o kötü oluyor. Hamilelik çok zorluyor ya. Her hamilelik farklı gerçekten ilkinde hoplar zıplardım resmen ama bunda hiç öyle değilim. Senin 1 tane mi bebiş
Kuzu insta da bi adam var morkomedi bakın bi komik hallerde kısa kısa burçları anlatıyo abartarak güldürmek amacı. Başak çok titiz ve çok anneci ordan hatırladım şimdi
Oyy canim yaa tam isirilacak zamanı onun yirim onuAllah yardimcin olsun klimayi iyi düsünmüssünevet benimki 1 simdilik 6 aylik
Oyyyy maşallah kızzŞuan 9 yaşında kardeşlerinin üzerine titrer onları beslemeye çalışır illaki okulda yeidginden pay ayırır onlara da getiririm falan çok merhametli :)
Aynen o da doğru. Temizlik hastası değilim ama yapamazsam çok batıyor zaten buraya yazıyorum ordan anlamışsınızdırKuzu insta da bi adam var morkomedi bakın bi komik hallerde kısa kısa burçları anlatıyo abartarak güldürmek amacı. Başak çok titiz ve çok anneci ordan hatırladım şimdi
Allah hepimizin çocuklarına merhamet versin inşallah vicdanlı olsunlar :))Oyyyy maşallah kızzeridim şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?