- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.001
Ayy ne dicem erkek arkadaşım hep keşke tattığım her şeyden sana da tattırabilsem der :)Şuan 9 yaşında kardeşlerinin üzerine titrer onları beslemeye çalışır illaki okulda yeidginden pay ayırır onlara da getiririm falan çok merhametli :)
Amin inşallahAllah hepimizin çocuklarına merhamet versin inşallah vicdanlı olsunlar :))
Benim eşim kova oda getirirdi eskiden :))Ayy ne dicem erkek arkadaşım hep keşke tattığım her şeyden sana da tattırabilsem der :)
Oyy canim yaa tam isirilacak zamanı onun yirim onu
Ben bulamadim yaAynen o da doğru. Temizlik hastası değilim ama yapamazsam çok batıyor zaten buraya yazıyorum ordan anlamışsınızdıraslan özelliğim de dış görünüşe çok önem veriyorum tipim düzgün değilse dışarı çıkasım gelmez hatta tanıdık kimseyi görmek istemem o tiple
Aynen o da doğru. Temizlik hastası değilim ama yapamazsam çok batıyor zaten buraya yazıyorum ordan anlamışsınızdıraslan özelliğim de dış görünüşe çok önem veriyorum tipim düzgün değilse dışarı çıkasım gelmez hatta tanıdık kimseyi görmek istemem o tiple
Benim inst yok canım bakamıyorum o yüzden nur söyler sanaBen bulamadim yanerde o morkomedi
Allah hepimizin çocuklarına merhamet versin inşallah vicdanlı olsunlar :))
Eskiden :))Benim eşim kova oda getirirdi eskiden :))
Aynen yaşlandık artık yaaa ://Eskiden :))
Morkomedyen kuzuu yanlıştı sonraki mesajda düzeltmiştim :)Ben bulamadim yanerde o morkomedi
Ay buldumBenim inst yok canım bakamıyorum o yüzden nur söyler sana
Tamam kuzum buldum zaten tsk ederim :))Morkomedyen kuzuu yanlıştı sonraki mesajda düzeltmiştim :)
Merak ettiysen Google dan aratırsan da çıkar belki kuzu benimde yok bazen annemden bakıyorum :))Benim inst yok canım bakamıyorum o yüzden nur söyler sana
Bak o olur işte ❤ sosyal medya yoksunuyum da birazcik ucundanMerak ettiysen Google dan aratırsan da çıkar belki kuzu benimde yok bazen annemden bakıyorum :))
BendeeeBak o olur işte ❤ sosyal medya yoksunuyum da birazcik ucundan
Kızlar dün pınarın aç bitir salami var ya ondan aldım bugün kahvaltıya açtım içinden sarı renkli bi kıl cıktı. Hiç dokunmadım hemen resmini çektim müşteri hizmetlerini de aradım resimleri istediler yolladim daha dönüş yapmadılar bakalım ne diyecekler. Salamlari olduğu gibi bi kutunun içine koydum numune yollamanızı isteyebiliriz dedi.
Seninki mi yoksun bıraktı seni deBendeee
Valla bildiğin sarı renkli saç kılı. Benim saçım siyah benden olmadığı kesin. El değmeden paketleniyor dedi kadın bana ama içinden cıktı yani. Görsel paylaşırım şimdiİnce saç teli gibi mi canımm nasıl. Kötü olmuş ya. Bazen çok canım istiyo ama almıyorum yine de salam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?