- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.021
Yok kuzu senin olabilir mi diye sormadım. Bilirsin zaten az çok senin olsa.Valla bildiğin sarı renkli saç kılı. Benim saçım siyah benden olmadığı kesin. El değmeden paketleniyor dedi kadın bana ama içinden cıktı yani. Görsel paylaşırım şimdi
Evet kuzuuu dediğin gibi
Daha önce sleepy bebek bezinde sıkıntı oldu hatalarını kabul edip bana hediye ürün yolladılar ama bilmiyorum bunlar ne yapar. Bende pınar almam bi daha zaten pınarın çok fazla şeyini almiyordumEvet kuzuuu dediğin gibi
Hımm iletişime geçmekle iyi yapmışsın ama canımDaha önce sleepy bebek bezinde sıkıntı oldu hatalarını kabul edip bana hediye ürün yolladılar ama bilmiyorum bunlar ne yapar. Bende pınar almam bi daha zaten pınarın çok fazla şeyini almiyordum
Para kolay kazanılmıyor kuzum valla kusura bakmasınlar. Belki pahalı bişey değil ama sonuçta çöpe gidecek. 2 lira da olsa benim çocuğumun rizki var onda. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorumHımm iletişime geçmekle iyi yapmışsın ama canım
Hoşgeldin canisi uyuttun mu eşini :)Ben geldimm
Yok canım yanımda kankisiyle konusuyo :)) uyur birazdan :))Hoşgeldin canisi uyuttun mu eşini :)
Kimsecikler yok simdilik :) ben de yatıyorum öyle canım sen napiyosunNeler yapiyonuz hatunlar
Napim hemşerim öle tvye bakıyorum :))Kimsecikler yok simdilik :) ben de yatıyorum öyle canım sen napiyosun
Yaz girince ben tv terk oluyorumNapim hemşerim öle tvye bakıyorum :))
Burdayimmmmmm
Napim TRT spor var şuanYaz girince ben tv terk oluyorum
Nittin kız yoruldunBurdayimmmmmmama cok yorgunummmm
Bennnn biri kova mi dediKova kadin nasil oluyorrrrr ? Bilen varmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?