- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.101
Tamam kuzum sağ olBak dene farkı gör ben her geldiğinde öyle temizliyorum uğursuzluğu gidiyo :)
Ah ahKuzum benim amin inşallah ikiniz için ve tüm isteyenler için
Taam ya taamUyumaaaakaşımam bak
Tahm in edip göz onune getiriyorum gercekten ole normal oldu demi doğum.Aynen öyle o yuzden biz annelere çok iş düşüyor. Kuzucugum yaa bi gülüşü var ömre bedel. Annelik çok müthiş birşeymiş çekilen her sancinin saniyesine değer.
:))Sivilcelere dikkatboynuzun habercisii
Evet normal doğum oldu ama dikişliTahm in edip göz onune getiriyorum gercekten ole normal oldu demi doğum.
Aynen valla :)Vay be sivilce ne i se yaeamis desene daha neler duycaz helal kadina bu kadinlardaki hissler kimsede yok:)))
Hoşgeldin sanada iyi geceler :)İyi geceler kızlar ❤
Yok cnm uyudu suan :) senin kız napıyor depişiyormu :)Runkli kuzu senindemi bebek uyandi:)
:)) Immmmmm şşeeeyyy aslındaa bende gidebilirim her anbaksana bizim tavuklar uyumuş
Iyi geceleeerİyi geceler kızlar ❤
Burdayım canımEva huhu perenses hanim kayiplara giriyon nirelerdesin.
Bende gidicem kuzu su adamin sivilcelerine felan bakım yarın ise gidicek yine bu gün accik geç kaldım da :):)) Immmmmm şşeeeyyy aslındaa bende gidebilirim her an
Atlattin şükür bana belki sezaryan dediler riskli oldugundan dolayıEvet normal doğum oldu ama dikişli
hiç sorma elimi koyuyorum sanki hissediyorum elimde gibi bide bir yere toplanirken sisiyor suan yataga yaptığımdan beri sisiriyor beni:)))(Yok cnm uyudu suan :) senin kız napıyor depişiyormu :)
Hoşgeldin balımİyi geceler kızlar ❤
Bende gidicem kuzu su adamin sivilcelerine felan bakım yarın ise gidicek yine bu gün accik geç kaldım da :)
Evet oyle oluyor :) birde söyle bi vur karnına hemen orayı tekmeliyor. Toplanmasıda yalancı sancıAtlattin şükür bana belki sezaryan dediler riskli oldugundan dolayı
hiç sorma elimi koyuyorum sanki hissediyorum elimde gibi bide bir yere toplanirken sisiyor suan yataga yaptığımdan beri sisiriyor beni:)))(
Hoşgeldin balım
Kolay degil ya ben karsidan karsiya taşıdım ama kendi basima bide o eziyeti bilirim.Burdayım canım
Ev taşıdık bi telaş bi karışıklik
Anca bitti ama bende bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?