- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.081
İnşallah canımCanim benim hersey güzel olacak atlatacan bu günleri.
Kasidiiiim:)) kaşısana sırtımı
Siz napıyosunuz bakalım ballar keyifler nasıl :)
Kıyamam sana kafanı yastığa koydugun zaman bebisini hayal et ben hep öyle yapıyorum geleceği hayal et
Ben kasiyim dicem ama bi sivilce bi ufak bisi olsa kanicak patliycak diye korkarim :)))):)) kaşısana sırtımı
Siz napıyosunuz bakalım ballar keyifler nasıl :)
Teşekkür ederim canimHoşgeldin :)
Ama sagliklisin yine olucak inan buna geleceğe bak hatta bak ilerde gokkusagi var :)Ben düşenleri unutamıyorum ki
Pat diye düştü hepsi de yazık
Anaa ilk defa güzel bi cümlede elti gördümKuzucum öyle zamanlarda sirkeyle temizlee eltimden biliyorum
Insallah okadar çok guclusunki inanıyorum zaman herseyin ilacı topla kendini.İnşallah canım
Zamana ihtiyacım var
Gazi vardı teyzesi uyudu şimdiKurban olsun ona teyzeleri emmekmi istiyor gazimi var acaba.
Biraz daha kaşııı böyle uyuyabilirimKasidiiiimgeçmedi mi napim kuzum herifin uyuttum biraz buralardayım işte
Meleğim benim ya cocuklar hep ayni bilemezlerki heran her saat basi bisi olur yavrucuklarim.Gazi vardı teyzesi uyudu şimdi
Bak dene farkı gör ben her geldiğinde öyle temizliyorum uğursuzluğu gidiyo :)Anaa ilk defa güzel bi cümlede elti gördüm
Kuzum ya alayım dışarı çıkınca ilaç var ama sürekli sıkmak gerekiyo balkonda da çiçekler nane falan var ondan geliyo sürekli. Bakalım dur sirkeyle deneyeyim belki gelmez hiç yeri hep onunla sileyim balkonun önünü
Aa geçen haberde gördünüz mü kadının birisi kocasının sırtındaki sivilceyi sıkılmış olarak görüyo şüphelenip takibe alıyo. Şüpheleri doğru çıkıyo aldatıyomuş meğer boyu devrilesiceeeBen kasiyim dicem ama bi sivilce bi ufak bisi olsa kanicak patliycak diye korkarim :))))
Yarinda ben yapayim sirkeli suylaBak dene farkı gör ben her geldiğinde öyle temizliyorum uğursuzluğu gidiyo :)
Sivilcelere dikkatAa geçen haberde gördünüz mü kadının birisi kocasının sırtındaki sivilceyi sıkılmış olarak görüyo şüphelenip takibe alıyo. Şüpheleri doğru çıkıyo aldatıyomuş meğer boyu devrilesiceee
Kuzum benim amin inşallah ikiniz için ve tüm isteyenler içinAma sagliklisin yine olucak inan buna geleceğe bak hatta bak ilerde gokkusagi var :)
Yap canım yap :))Yarinda ben yapayim sirkeli suyla
Vay be sivilce ne i se yaeamis desene daha neler duycaz helal kadina bu kadinlardaki hissler kimsede yok:)))Aa geçen haberde gördünüz mü kadının birisi kocasının sırtındaki sivilceyi sıkılmış olarak görüyo şüphelenip takibe alıyo. Şüpheleri doğru çıkıyo aldatıyomuş meğer boyu devrilesiceee
Aynen öyle o yuzden biz annelere çok iş düşüyor. Kuzucugum yaa bi gülüşü var ömre bedel. Annelik çok müthiş birşeymiş çekilen her sancinin saniyesine değer.Meleğim benim ya cocuklar hep ayni bilemezlerki heran her saat basi bisi olur yavrucuklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?