- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.121
Çok şükür atlattım seninki de hayirlisi olsun sağlıkla kucağına alirsinAtlattin şükür bana belki sezaryan dediler riskli oldugundan dolayı
hiç sorma elimi koyuyorum sanki hissediyorum elimde gibi bide bir yere toplanirken sisiyor suan yataga yaptığımdan beri sisiriyor beni:)))(
Hoşgeldin balım
Sanci olmadi pek ama siserken hissediyorum dokunuyorum yavas yavas kayıyor iniyor :) persembe kontrol hayırlısı nedicek bakalım baya oldu gitmeyeli.Evet oyle oluyor :) birde söyle bi vur karnına hemen orayı tekmeliyor. Toplanmasıda yalancı sancı
Hayırlı geceler balım öptüm :)Kuzu yarın görüşürüziyi geceler kızlar sohbetiniz bol olsun
Görüşürüz balımmm iyi geceler bende Uyiyim :)Kuzu yarın görüşürüziyi geceler kızlar sohbetiniz bol olsun
Ayy biliyorum onu çok komik oluyorMorkomedyen pardon :)
Kız hani seni gormeyecektim 10 dan sonra:)))))Ayy biliyorum onu çok komik oluyor
UyuyamadımKız hani seni gormeyecektim 10 dan sonra:)))))
İşte geldim burdayım
Hahahahahah aynenAklıma en fena g ö t geldi kız daha ne olabilir ki
Evdeki hesap uymadı desene:))))Uyuyamadım
Bakalım eşimle kardeş payı izledikEvdeki hesap uymadı desene:))))
Naptin bakalım
I yi olmuş severim bende :)))) güzel vakit geçmiş deseneBakalım eşimle kardeş payı izledikahshsbha sakin sakin siz neler yaptnz
Kız sen de ne hamarat cıktn beaI yi olmuş severim bende :)))) güzel vakit geçmiş desene
Bende yorganin az isi vardı onu diktim sonra yazma almıştım çocuk için ona başladım kenar yaomaya tv baktim ole zaman geçti bugün :)
Sürekli değil de ilk denemeler iste kendi kendime cabalaniyorum iste kuzum baskalarina demektense yarin atarim yazmayi ilk kenar gidip sonra üzerini yapacam inşallah birkere yapmıştım komsum gösterdi bir yazma az çok aklimda var kendim emegim olsun diyim iyi kötüKız sen de ne hamarat cıktn beavalla iyi geliyor gülüyoruz baya
Insallah okadar çok guclusunki inanıyorum zaman herseyin ilacı topla kendini.
Ama sagliklisin yine olucak inan buna geleceğe bak hatta bak ilerde gokkusagi var :)
Çok güzel yaa gerçekten bu beceri emek harika ben hiç bilmem dantel oya falanSürekli değil de ilk denemeler iste kendi kendime cabalaniyorum iste kuzum baskalarina demektense yarin atarim yazmayi ilk kenar gidip sonra üzerini yapacam inşallah birkere yapmıştım komsum gösterdi bir yazma az çok aklimda var kendim emegim olsun diyim iyi kötü
Insallah canım inanıyorum hemde cok.İyileşeceğim inşallah mevlânın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?