- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.061
Hay senin o eşinin de nasıl sinir sinir oluyorum o adama acaba daha napican hamile halinle yaAynen kuzum bugün aldim ama odagin oluyor güzel gayret edersen esimin dilindende kurtuluyoruz :))
Misafirlerim gelmiş kuzu karınca kardeşler onları ağırladım yolcu ettim :))
Hiç sorma dedimki benim yerimde olan insan kafasını yataktan kaldırmaz uzuntuden ben ayakta durmaya çalışıyorum aglayamiyorumda neymiş kafami dagitmam icin cocugum icin caba etmem gerekmis herseye bir lafı var herifin sonlar yaklasti bende bari bayrama kadar bitiririm oyalanmis olurum dedim iyi oldu amaHay senin o eşinin de nasıl sinir sinir oluyorum o adama acaba daha napican hamile halinle ya
Iyi geceler kızlar ❤❤❤
Oy yorulmuşsundur şimdi hosgeldin kuzumMisafirlerim gelmiş kuzu karınca kardeşler onları ağırladım yolcu ettim :))
Oh maşallah iyi ettinMisafirlerim gelmiş kuzu karınca kardeşler onları ağırladım yolcu ettim :))
İyi yapiyosun canım kafan dağılırHiç sorma dedimki benim yerimde olan insan kafasını yataktan kaldırmaz uzuntuden ben ayakta durmaya çalışıyorum aglayamiyorumda neymiş kafami dagitmam icin cocugum icin caba etmem gerekmis herseye bir lafı var herifin sonlar yaklasti bende bari bayrama kadar bitiririm oyalanmis olurum dedim iyi oldu ama
Uyku var aslında bebiş sağolsun düzen birakmadiSenden Gelen gel kuzum uyku tutmadiysa.
HoşgeldinUyku var aslında bebiş sağolsun düzen birakmadi
Hay senin o eşinin de nasıl sinir sinir oluyorum o adama acaba daha napican hamile halinle ya
Hosbuldum teşekkür ederimHoşgeldin
Ayıp ama kuzu yaptıkları şu saat olmuş gelinir mi :)) hee yoruldum ecuk ama iyi oldu öyle yatsam rüyama girerdi uyuyamazdım kuzuu. Temizledim rahatım. Sadece kaşıntım geçmediOy yorulmuşsundur şimdi hosgeldin kuzum
Kurban olsun ona teyzeleri emmekmi istiyor gazimi var acaba.Uyku var aslında bebiş sağolsun düzen birakmadi
Ayıp ama kuzu yaptıkları şu saat olmuş gelinir mi :)) hee yoruldum ecuk ama iyi oldu öyle yatsam rüyama girerdi uyuyamazdım kuzuu. Temizledim rahatım. Sadece kaşıntım geçmedi
:)))Ayıp ama kuzu yaptıkları şu saat olmuş gelinir mi :)) hee yoruldum ecuk ama iyi oldu öyle yatsam rüyama girerdi uyuyamazdım kuzuu. Temizledim rahatım. Sadece kaşıntım geçmedi
Uyku var aslında bebiş sağolsun düzen birakmadi
:)) kaşısana sırtımıkrem bul
Kuzucum öyle zamanlarda sirkeyle temizlee eltimden biliyorumAyıp ama kuzu yaptıkları şu saat olmuş gelinir mi :)) hee yoruldum ecuk ama iyi oldu öyle yatsam rüyama girerdi uyuyamazdım kuzuu. Temizledim rahatım. Sadece kaşıntım geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?