- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.161
Sana da günaydın şeker :)Günaydin canimmm
ByNkoaLa @Oeksuez T Tatlianne20 N Nnuurrr @minik meleklerim Denizkizi2425 @38his gulse14 @Tugcemustafa ( hepinizi müge anlı ya havale ettim) [/QUOTcanm dün stresten kendmi mutfaga attım hamurişi yaptm aksamda sahile gittik gelince cocugu yıkayıp yattk
Günaydıınn:)günaydinlaaaaaarrr herkese :))
Ben ince temizliğe eylül basında gircem hem doğum temizliği olacak benim. Bayramda zaten bana gelen giden olmadığı için normal günlük temizlik yaparım ben. Benim de halılar verilecek ay sonunda veririm inşallah. Zaten şimdi hiç bi yerde hali yok sadece oturma odasında kilim var. Kolay gelsin sana canimkızlaar bayram geliyor malumunuz hazırlıklar bzi bekler bende her ne kadar baba evinde olsamda cocukla yine cabaliyorum sıcaklardan canm hiç bsy yapmak istemiyor .. sizde durumlar nasil neler yapıyorsunuz ..biz yeni halıları vercez oda oda temizlk olcak
Nerdesin kız sen. Daha geçen aklıma geldin girip baktım profiline acaba giriyor musun kk ya diyeGünaydin ponciklerin ponciklerii
Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Havalar güzel olunca kk aklima gelmiyor
Cogu zaman disarda oluyorum...
Nerdesin kız sen. Daha geçen aklıma geldin girip baktım profiline acaba giriyor musun kk ya diye
Göbüş büyütüyorum ben de :) o güneşin tadını çıkarmaya benim de çok ihtiyacım var benim yerime de gezArada bi bakiyorum dabu havada disardayim günesin tadini cikariyorum
Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?
Gezmiyorum ki kuzumGöbüş büyütüyorum ben de :) o güneşin tadını çıkarmaya benim de çok ihtiyacım var benim yerime de gez
İnş en kısa zamanda toparlanırsın canımKanamam Çok yoğun
Canım uyumak istiyorum
Ama uyuyamıyorım
Güneşin tadini cikardigina gore bizim buralar gibi degil :) golgesi bile saat 12 itibari ile 47 diye okudum gunesi 50 den fazla gunesin tadini cikaramayiz bile buhar oluyoruz disarida resmen sactan tut her taraf su dokulmus gibi oluyorArada bi bakiyorum dabu havada disardayim günesin tadini cikariyorum
Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?
Günaydın canmmm :)Hayırlı sabahlar canlar gunaydinnn
Günaydın bebişimHerkese musmutlu bol neşeli sabahlar olsun canlargunaaayyydiiiinn
günaydinlaaaaaarrr herkese :))
Günaydın :)
Günaydınnnnn
Günaydin canimmm
Günaydın canımmmm ❤ ❤G Ü N A Y D I N ❤ ❤ ❤
günüm aydı valla
Günaydınnnnn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?