- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.181
Olsun kuzum o da bişey :) benim o da yok bi balkonum var orada da oturamaya pek vaktim olmuyorGezmiyorum ki kuzumterasta oturuyorum
Bizim burası da öyle yaa çok kötüGüneşin tadini cikardigina gore bizim buralar gibi degil :) golgesi bile saat 12 itibari ile 47 diye okudum gunesi 50 den fazla gunesin tadini cikaramayiz bile buhar oluyoruz disarida resmen sactan tut her taraf su dokulmus gibi oluyor
Dun okudum afrika sicaklari geliyormus hava durumunda da gunes yerine termometre isaretiydi o var 3 gun boyunca bir ara 60 bile ciktiydi gunes sicakligi,hele birde toz bulutu yagarsa o zaman kotu oluyor yaz sicaginda 1 hafta civari toz bulutu yagmisti goz gozu gormuyorduBizim burası da öyle yaa çok kötü
La calinBu aa en fazla dinlediginiz sarki habgisi?
Ama o sarki degilkkiiii anca dandimi dandimi yapiyorLa calin
Ama o sarki degilkkiiii anca dandimi dandimi yapiyor
Ben bu ara cok eskileri dinler oldum tarkan simarik, yalin falanHee ama napiym kendimi alamıyorum
:) normalde de sezen den şaşmam :)Ben bu ara cok eskileri dinler oldum tarkan simarik, yalin falan
Babam sezene asikti eskiden:) normalde de sezen den şaşmam :)
:)) napiyosun canımmBabam sezene asikti eskidenhahahahahaha öyle hatirliyorum
Profil resmi ariyorum telefonumda :)) radyo dinliyorum :)) sen napiosun kuzumm:)) napiyosun canımm
:)) seni etiketleyip ne güzelsin kız dicektim ana baktım başka foto çıkıyo etiketlerken dedim nasıl öyleProfil resmi ariyorum telefonumda :)) radyo dinliyorum :)) sen napiosun kuzumm
Bende eskiler dinliyorm bu ara hep (;Ben bu ara cok eskileri dinler oldum tarkan simarik, yalin falan
Hahahaha hala ariyorum:)) seni etiketleyip ne güzelsin kız dicektim ana baktım başka foto çıkıyo etiketlerken dedim nasıl öylekii tekrar yenileyince gördüm yeni fotoyu :)) bende hazırlandım annemi bekliyorum kuzu sonuçlar için hastaneye gidicez tekrar :)
Bazi oynak pop sarkilarinda duygulaniyorum cünkü cok hatiralarla yüklü :) eskiler en güzel demi yaaBende eskiler dinliyorm bu ara hep (;
İnş sonuclarnz temiz güzel çıkar canmKuzularım öpüyorum hepinizi görüşürüz :)
Aynen ben çok seviyorum smdiki şarkılarda duygu anlam hiç bişey yokBazi oynak pop sarkilarinda duygulaniyorum cünkü cok hatiralarla yüklü :) eskiler en güzel demi yaa
Bendeee :) simdiki cocuklar cok sanssiz ... hersey teknoloji olmus bu sicakta kimse cocuk parkinda degil bombos resmen ki park gölgede :)Aynen ben çok seviyorum smdiki şarkılarda duygu anlam hiç bişey yokah 90 la ah diyorum cocuklugmu özledm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?